Жена решила да наплаћује породици Божићни ручак: Ко не уплати до 1.12. не долази!

Жена из Кардифа, чека уплате од чланова своје породице, а наплаћује чак и струју коју утроши!

Занимљивости 26.12.2022 | 16:24
Жена решила да наплаћује  породици Божићни ручак: Ко не уплати до 1.12. не долази!
Каролин Дудриџ (63) из Кардифа, несумњиво има специфичан однос према својој породици, и улози домаћице. Наиме, она наплаћује члановима породице, уколико желе да им спреми Божићни ручак. Ова пензионерка практикује такво правило, од 2016.када јој је муж преминуо.

Она додатно позове своје најближе, да их подсјети да новац уплате на њен рачун, до датума који је одредила, а то је 1.децембар. Каролин каже да то чини без двоумљења, и да је ово важна лекција њеној дјеци, како би се трошкови равномјерно распоредили, у јеку кризе животних трошкова, како наводи за 'ДаилyМаил'.
 
Она је шаљиво рекла у својој изјави:
- Ако не платиш до 1.децембра, не долазиш. Наравно, није свима било право па су гунђали ''имам неколико дјеце'', али на крају дана то заправо није мој проблем, зар не? закључила је она.
Каролин је такође изјавила да док је неки сматрају шкртицом, има и оних који мисле да је ово сјајна замисао. Како је дошла на ову идеју, за 'Фабулоус Магазине', рекла је:
- Мој план поједностављује вечеру, и осигурава да сви кажу шта желе и помажу, и да се нико не суочава са финансијским проблемима, након Божића.

- Улогујем се у свој банковни рачун, и провјерим ко је платио за Божићну вечеру у новембру, објашњава она, и додаје- Износ који наплаћујем укључује и трошкове струје, и не оптерећујем се уопште...ово је једини начин да се то изведе.
 
Иначе, ова жена чврсте руке има петоро деце, који имају од 24 до 37 година, а такође је и бака, а у доприносу учествују сви, па и унучићи преко 2 године, којима наплаћује 5 фунти, а млађима 2,5 фунте! Партнери своје дјеце такође нису изузети од наплате оброка за ову прилику.
(Новости.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар