Žena rešila da naplaćuje porodici Božićni ručak: Ko ne uplati do 1.12. ne dolazi!

Žena iz Kardifa, čeka uplate od članova svoje porodice, a naplaćuje čak i struju koju utroši!

Zanimljivosti 26.12.2022 | 16:24
Žena rešila da naplaćuje  porodici Božićni ručak: Ko ne uplati do 1.12. ne dolazi!
Karolin Dudridž (63) iz Kardifa, nesumnjivo ima specifičan odnos prema svojoj porodici, i ulozi domaćice. Naime, ona naplaćuje članovima porodice, ukoliko žele da im spremi Božićni ručak. Ova penzionerka praktikuje takvo pravilo, od 2016.kada joj je muž preminuo.

Ona dodatno pozove svoje najbliže, da ih podsjeti da novac uplate na njen račun, do datuma koji je odredila, a to je 1.decembar. Karolin kaže da to čini bez dvoumljenja, i da je ovo važna lekcija njenoj djeci, kako bi se troškovi ravnomjerno rasporedili, u jeku krize životnih troškova, kako navodi za 'DailyMail'.
 
Ona je šaljivo rekla u svojoj izjavi:
- Ako ne platiš do 1.decembra, ne dolaziš. Naravno, nije svima bilo pravo pa su gunđali ''imam nekoliko djece'', ali na kraju dana to zapravo nije moj problem, zar ne? zaključila je ona.
Karolin je takođe izjavila da dok je neki smatraju škrticom, ima i onih koji misle da je ovo sjajna zamisao. Kako je došla na ovu ideju, za 'Fabulous Magazine', rekla je:
- Moj plan pojednostavljuje večeru, i osigurava da svi kažu šta žele i pomažu, i da se niko ne suočava sa finansijskim problemima, nakon Božića.

- Ulogujem se u svoj bankovni račun, i provjerim ko je platio za Božićnu večeru u novembru, objašnjava ona, i dodaje- Iznos koji naplaćujem uključuje i troškove struje, i ne opterećujem se uopšte...ovo je jedini način da se to izvede.
 
Inače, ova žena čvrste ruke ima petoro dece, koji imaju od 24 do 37 godina, a takođe je i baka, a u doprinosu učestvuju svi, pa i unučići preko 2 godine, kojima naplaćuje 5 funti, a mlađima 2,5 funte! Partneri svoje djece takođe nisu izuzeti od naplate obroka za ovu priliku.
(Novosti.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar