Новинара изнервирало вријеме па поручио гледаоцима...

Спортски репортер из Ајове постао је виралан на друштвеним мрежама након што га је уредништво замолило да попуни временског репортера током снежне олује у САД.

Свијет 24.12.2022 | 15:52
Новинара изнервирало вријеме па поручио гледаоцима...

Марк Вудли, спортски извештач у КWWЛ извештач при ЦНН-у, добио је задатак да покрије олују уочи божиц́них празника.

"Обично се бавим спортом, овде је све отказано наредних неколико дана", рекао је саркастични Вудли на снимку, стојец́и напољу у снегом прекривеном Ватерлоу у Ајови, додајуц́и:

"Дакле, које је боље време да замолите спортисту да дође око пет сати раније него што би се иначе пробудио, овде да стоји на ветру, снегу и хладноц́и и каже другим људима да не раде исто?

Навикао сам на вечерње емисије које трају само 30 минута и углавном сам у тим емисијама", рекао је касније и нагласио:"Ово је заиста дуга емисија, па се укључите наредних неколико сати и гледајте како постајем све нервознији. Могу ли сада да се вратим свом редовном послу", упитао је у једном тренутку Вудли.

На Вудлијеву срец́у, његова редакција одобрава овакву врсту извештавања.

"Моја снаја је рекла 'мораш ово да твитујеш'. Ставио сам га на Твитер, мислец́и да ц́е га видети 20-30 људи, моји уредници не би марили, не би нигде ишло. У року од неколико сати добио сам поруке попут 'човече, постајеш виралан'."

(Вечерњи.хр / Фото: Схуттерстоцк/млк.нт.лг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Илија цворовиц

24.12.2022 15:23

"Постајес виралан...".А ста је виралан,је ли то циљ свега.Док год будемо несто радили због "виралности",дотле це и цовјецанство да иде низбрдо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

25.12.2022 11:56

Виралан знаци Популаран, Популаран знаци Паре