Novinara iznerviralo vrijeme pa poručio gledaocima...

Sportski reporter iz Ajove postao je viralan na društvenim mrežama nakon što ga je uredništvo zamolilo da popuni vremenskog reportera tokom snežne oluje u SAD.

Svijet 24.12.2022 | 15:52
Novinara iznerviralo vrijeme pa poručio gledaocima...

Mark Vudli, sportski izveštač u KWWL izveštač pri CNN-u, dobio je zadatak da pokrije oluju uoči božićnih praznika.

"Obično se bavim sportom, ovde je sve otkazano narednih nekoliko dana", rekao je sarkastični Vudli na snimku, stojeći napolju u snegom prekrivenom Vaterlou u Ajovi, dodajući:

"Dakle, koje je bolje vreme da zamolite sportistu da dođe oko pet sati ranije nego što bi se inače probudio, ovde da stoji na vetru, snegu i hladnoći i kaže drugim ljudima da ne rade isto?

Navikao sam na večernje emisije koje traju samo 30 minuta i uglavnom sam u tim emisijama", rekao je kasnije i naglasio:"Ovo je zaista duga emisija, pa se uključite narednih nekoliko sati i gledajte kako postajem sve nervozniji. Mogu li sada da se vratim svom redovnom poslu", upitao je u jednom trenutku Vudli.

Na Vudlijevu sreću, njegova redakcija odobrava ovakvu vrstu izveštavanja.

"Moja snaja je rekla 'moraš ovo da tvituješ'. Stavio sam ga na Tviter, misleći da će ga videti 20-30 ljudi, moji urednici ne bi marili, ne bi nigde išlo. U roku od nekoliko sati dobio sam poruke poput 'čoveče, postaješ viralan'."

(Večernji.hr / Foto: Shutterstock/mlk.nt.lg)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ilija cvorovic

24.12.2022 15:23

"Postajes viralan...".A sta je viralan,je li to cilj svega.Dok god budemo nesto radili zbog "viralnosti",dotle ce i covjecanstvo da ide nizbrdo...

ODGOVORITE
Name

Tomo

25.12.2022 11:56

Viralan znaci Popularan, Popularan znaci Pare