“Системикс ПАБ”: М:тел најбоља мобилна мрежа у БиХ

Компанији м:тел данас је уручен званични сертификат за најбољу мобилну мрежу у БиХ по мјерењима компаније “Системикс ПАБ” из Пољске. Једна од најпрестижнијих свјетских фирми која утврђује квалитет мобилних мрежа, анализом свих оператора у БиХ, утврдила је да м:тел има званично најбољу мрежу.  

Република Српска 21.12.2022 | 16:35
“Системикс ПАБ”: М:тел најбоља мобилна мрежа у БиХ

Компанија “Системикс ПАБ” из Пољске, једна од најпрестижнијих свјетских фирми која утврђује квалитет мобилних мрежа, потврдила је да је М:тел најбоља мобилна мрежа у БиХ. То потврђује овогодишње истраживање.

"Ми смо у свом мјерењу користили индустријске стандарде и препоруке међународних институција када је у питању квалитет мобилних мрежа и мобилних оператера. Од укупних хиљаду поена на тој скали, М:тел је освојио 797 поена, док су друга два оператера освојила 674 и 735 поена“  казао је Јан Кондеј, директор технике компаније "Сyстемицс ПАБ".

Из компаније М:тел не крију да су поносни што су добили званични сертификат да су у свим областима најбољи оператер. Ову титулу су како из компаније “Системикс ПАБ” кажу добили због квалитета услуга говорног позива, јер је м:тел једини оператер који користи широкопојасни пренос гласа, што значајно утиче на читљивост и препознавање говорника.

"Ово су међународни показатељи који кажу да гдје год би било спроведено ово мјерење М:тел би био најбољи. Нама је то јако значајно, с обзиром да конкуренција није слаба. Ми смо у такмичењу донијели добро грађанима, јер је квалитет мреже у граду и руралним срединама, као и на путним правцима једнако добар“, нагласила је Јелена Триван, генерални директор компаније "М:тел.

Из М:тела поручују да су титулу заслужили преданим радом, дугорочним и квалитетним планирањем и изградњом, константним и равномјерним улагањима на цијелој територији БиХ, као и спровођењем континуираног процеса оптимизације мреже

(БН Фото: БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

21.12.2022 16:11

Користио сам мреже три мобилна оператера у БИХ(мтел, еронет, хало).Са сигурношћу могу рећи да је мтел водећи лидер у пељешењу корисника, посебно оних старијих .На жалост ни друга два оператера не каскају пуно за мтелом али ми се чини да имају мало више морала.Када је у питању брзина интернета мени се чини да је Еронет бржи.По мени је ова награда чиста глупост. Напомена:При потписивању уговора обавезно провјерити колика је цијена истог пакета код конкурентних оператера.Мтел често нуди много мање по вишој цијени за разлику од нпр. хало или еронет мреже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

21.12.2022 19:46

Слажем се употпуности.