Драгана сломљена због Лаћине смрти: Требало је да раде

Певачица Драгана Мирковић се огласила и коментарисала вест о смрти Милана Лаће Радуловића.

Забава 20.12.2022 | 17:20
Драгана сломљена због Лаћине смрти: Требало је да раде

У свим медијима као бомба је одјекнула  вест о смрти  Милана Лаће Радуловића, који је према писањима преминуо у Израелу.

Убрзо се огласио његов отац Александар Фута Радуловић који је испричао да се Лаћа води као нестао од 12. децембра, као и да му је јављено да је пронађен. Убрзо је тужне вести коментарисала и њихова породична кума која је истакла да се чула са Футом и да иде код њега. Естрада је у потпуном шоку због Лаћине смрти, а емотивним речима од њега се опростила певачица Драгана Мирковић.

Драгана не крије колико ју је погодила изненадна смрт свог пријатеља и сарадника, али и открила да је требало да раде на њеним новим песмама. "Драги Лаћо, недавно смо се чули и договарали о песмама које треба заједно да радимо. Био си као и увек пун енергије, креативности, живота… Одбијам да верујем да тога више нема! Нисам спремна да прихватим да је живот тако суров и да се твој осмех угасио, а велики планови прекинули", започела је.

"Лети са анђелима, драги Лаћо, са својом мајком и братом, далеко од сваког бола и зла, а мени остају дивне успомене на тебе јос када си био дете и звао ме 'слатка'. За мене ћеш увек живети у сећању као онај дивни дечак кога сам имала срећу да упознам. Моје дубоко и искрено саучешће драгом Фути", написала је Драгана Мирковић.

(Мондо.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лаћо

20.12.2022 18:08

Лака ти земља и проста душа, селиш међу анђеле, код брата, мајке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Лацо

21.12.2022 21:12

од кад се андели дрогирају.Напаравите мало и разлике испадосе сви андели са музицке сцене.