Dragana slomljena zbog Laćine smrti: Trebalo je da rade

Pevačica Dragana Mirković se oglasila i komentarisala vest o smrti Milana Laće Radulovića.

Zabava 20.12.2022 | 17:20
Dragana slomljena zbog Laćine smrti: Trebalo je da rade

U svim medijima kao bomba je odjeknula  vest o smrti  Milana Laće Radulovića, koji je prema pisanjima preminuo u Izraelu.

Ubrzo se oglasio njegov otac Aleksandar Futa Radulović koji je ispričao da se Laća vodi kao nestao od 12. decembra, kao i da mu je javljeno da je pronađen. Ubrzo je tužne vesti komentarisala i njihova porodična kuma koja je istakla da se čula sa Futom i da ide kod njega. Estrada je u potpunom šoku zbog Laćine smrti, a emotivnim rečima od njega se oprostila pevačica Dragana Mirković.

Dragana ne krije koliko ju je pogodila iznenadna smrt svog prijatelja i saradnika, ali i otkrila da je trebalo da rade na njenim novim pesmama. "Dragi Laćo, nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama koje treba zajedno da radimo. Bio si kao i uvek pun energije, kreativnosti, života… Odbijam da verujem da toga više nema! Nisam spremna da prihvatim da je život tako surov i da se tvoj osmeh ugasio, a veliki planovi prekinuli", započela je.

"Leti sa anđelima, dragi Laćo, sa svojom majkom i bratom, daleko od svakog bola i zla, a meni ostaju divne uspomene na tebe jos kada si bio dete i zvao me 'slatka'. Za mene ćeš uvek živeti u sećanju kao onaj divni dečak koga sam imala sreću da upoznam. Moje duboko i iskreno saučešće dragom Futi", napisala je Dragana Mirković.

(Mondo.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Laćo

20.12.2022 18:08

Laka ti zemlja i prosta duša, seliš među anđele, kod brata, majke.

ODGOVORITE
Name

re Laco

21.12.2022 21:12

od kad se andeli drogiraju.Naparavite malo i razlike ispadose svi andeli sa muzicke scene.