ДМ повлачи бибер црни у зрну са тржишта

"ДМ" продавница из предострожности повлачи производ "дмБио" бибер црни, цијело зрно, од 70 грама, јер се не може искључити могућност присуства салмонеле, саопштено је из ове компаније.

Босна и Херцеговина 15.12.2022 | 10:56
ДМ повлачи бибер црни у зрну са тржишта

То је закључено приликом властите контроле производа. Ријеч је о производу чији су рокови трајања септембар и новембар 2025. године.

"ДМ" позива све купце који су већ купили наведени производ да престану да га користе и кориштеног или некориштеног врате у њима најближу њихову продавницу, гдје ће добити поврат новца и без предочења рачуна.

"Унос намирнице захваћене салмонелом може изазвати дијареју, болове у стомаку, те повремено повраћање и благо повишену температуру. По правилу наведене тегобе након неколико дана прођу саме. У случају тежих и дуготрајнијих симптома потребно је посавјетовати се са љекаром", истакли су из ове компаније.

"ДМ" истиче да им је квалитет производа и сигурност купаца од велике важности.

"Жалимо због овог догађаја и нашим купцима се извињавамо због насталих неугодности, те захваљујемо за разумијевање", поручили су из "ДМ-а".

Повлачење се не односи на друге производе из "дмБио" асортимана. 

(Срна Фото:ПР) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

гастарбеитер

15.12.2022 10:11

Када це код нас нека Фирма да објави недостатак проданог производа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

15.12.2022 10:29

Ко вам забибери?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема разлога

15.12.2022 10:41

За извињавање,јер,нисте,ви кривци.Једино можете добити похвале за одговорност,као риједак изузетак у том послу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма дајте

15.12.2022 18:11

Код нас само промјене датум и годину и ајмо даље само да се продаје а то сто се народ трује ником ниста то је колатерална стета ?‍♀️

ОДГОВОРИТЕ