Дио прихода од концерта у Арени Саша донира дјеци

У знак захвалности за сјајне реакције публике на нови албум "Два живота", којим је обележио две деценије успешне кариејере, фолк певач Саша Матић запеваће публици 8. марта 2023. на солистичком концерту у београдској Штарк Арени. Саша је одлучио да део прихода од концерта поклони у хуманитарне сврхе, као што је објављено, а сада је досао на одлуку да то буде једна дечја установа.

Забава 13.12.2022 | 17:34
Дио прихода од концерта у Арени Саша донира дјеци

-Новац ћемо донирати онима којима је то најпотребније. Мој тим ће бити задужен да види којој дечјој институцији су потребне паре и за шта. Да ли за опремање те институције, да ли за лечење детета…- рекао је Матић.

 

Певач је обећао врхунску забаву а Арени, а нема сумње да ће његова многобројна публика и те како уживати у хитовима који су обележили његову дводеценијску каријеру.

- Узбуђењима нема краја! Имамо разлога да будемо срећни и задовољни. Тек после Божића ћу узети себи три недеље, до тад ћу радити стално - рекао је Саша, који ће наредну турнеју крунисати управо концертом у Арени.

На списку великих концерта у календару Матића у наредном периоду налази се концерт у Сплитској дворани 17. децембра, потом и 29. децембра. Поред тогао одржаће концерт у дворани Спенс у Новом Саду, где је концерт заказан за 21 .децембар. За Нову годину Саша ће одржати концерт у Бечу. Потом следи велики концерт 02.марта.2023. године у Краљеву. И на крају, оно што сви са великим нестрпљењем исчекују јесте концерт у Штарк Арени 8. марта 2023. године.

(Курир.рс)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Респект

13.12.2022 17:01

За овог дивног пјевача,за маестрално извођење,за квалитетне пјесме,а највише за племенит гест,у који треба да се гледају све његове колеге. Учинити добро дјело,дужност је сваког бића,али,нажалост,емпатије је све мање,па цајке,радије плаћају гаћице по 1000,и више Евра,о силиконима,да и не говорим,умјесто да се сјете гладне и болесне дјеце,којима би хуманост спасила живот.Нека им је на част!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

13.12.2022 20:33

Свака част Сале.Свако добро теби и твојој породици.