Dio prihoda od koncerta u Areni Saša donira djeci

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album "Dva života", kojim je obeležio dve decenije uspešne kariejere, folk pevač Saša Matić zapevaće publici 8. marta 2023. na solističkom koncertu u beogradskoj Štark Areni. Saša je odlučio da deo prihoda od koncerta pokloni u humanitarne svrhe, kao što je objavljeno, a sada je dosao na odluku da to bude jedna dečja ustanova.

Zabava 13.12.2022 | 17:34
Dio prihoda od koncerta u Areni Saša donira djeci

-Novac ćemo donirati onima kojima je to najpotrebnije. Moj tim će biti zadužen da vidi kojoj dečjoj instituciji su potrebne pare i za šta. Da li za opremanje te institucije, da li za lečenje deteta…- rekao je Matić.

 

Pevač je obećao vrhunsku zabavu a Areni, a nema sumnje da će njegova mnogobrojna publika i te kako uživati u hitovima koji su obeležili njegovu dvodecenijsku karijeru.

- Uzbuđenjima nema kraja! Imamo razloga da budemo srećni i zadovoljni. Tek posle Božića ću uzeti sebi tri nedelje, do tad ću raditi stalno - rekao je Saša, koji će narednu turneju krunisati upravo koncertom u Areni.

Na spisku velikih koncerta u kalendaru Matića u narednom periodu nalazi se koncert u Splitskoj dvorani 17. decembra, potom i 29. decembra. Pored togao održaće koncert u dvorani Spens u Novom Sadu, gde je koncert zakazan za 21 .decembar. Za Novu godinu Saša će održati koncert u Beču. Potom sledi veliki koncert 02.marta.2023. godine u Kraljevu. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8. marta 2023. godine.

(Kurir.rs)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Respekt

13.12.2022 17:01

Za ovog divnog pjevača,za maestralno izvođenje,za kvalitetne pjesme,a najviše za plemenit gest,u koji treba da se gledaju sve njegove kolege. Učiniti dobro djelo,dužnost je svakog bića,ali,nažalost,empatije je sve manje,pa cajke,radije plaćaju gaćice po 1000,i više Evra,o silikonima,da i ne govorim,umjesto da se sjete gladne i bolesne djece,kojima bi humanost spasila život.Neka im je na čast!!!

ODGOVORITE
Name

Mm

13.12.2022 20:33

Svaka čast Sale.Svako dobro tebi i tvojoj porodici.