Мајка зависница од коцке прокоцкала саму себе станодавцу!

Зависност од коцкања је јако лоша навика! У неким екстремним случајевима може створити неке заиста бизарне ситуације, попут ове о којој ћемо вам писати.

Занимљивости 12.12.2022 | 15:46
Мајка зависница од коцке прокоцкала саму себе станодавцу!

Људи који се коцкају веома често остају без новца уништавајући и себе и породицу али понекад због коцкања продају и себе!

Тако је недавно један индијац је недавно поднео бизарну жалбу полицији у Пратапгарху, Утар Прадеш, тврдец́и да је његова супруга и мајка двоје деце прокоцкала сву њихову породичну уштеђевину као и саму себе!

Индијка је била зависна од игре која се зове Лудо и често се играла са својим станодавцем док је њен муж био одсутан радец́и као мигрант у другој земљи

 

Муж жене је редовно би јој слао новац, али уместо да га жена штеди или купи ствари за породицу, она се коцкала са станодавцем док није све изгубила.

Једног дана је постала толико очајна да је сама себе ставила саму себе на коцку (као залог у игри “Лудо”) и, након што је изгубила, преселила се код станодавца по њиховом договору, напуштајуц́и своју рођену децу.!

Неидентификовани мушкарац рекао је полицији да је његова супруга, коју индијски медији називају само ‘Рену’, изгубила сав новац који јој је послао током шест месеци које је провео радец́и у граду Џајпуру у Раџастану.

Пре него што је подигла улог који је на крају изгубила од станодавца који им изнајмљену куц́у. Она је изгубила и позвала мужа да му каже шта се догодило и да се усељава код станодавца, због тога што је изгубила саму себе на коцки у игри “Лудо” , то јест по “коцкарском улогу”

Након што је чуо чудну вест да је његова жена зависница од коцкања која је сама себе прокоцкала станодавцу, човек је напустио посао у Џајпуру и вратио се куц́и да се побрине за своје двоје деце и поднесе жалбу локалној полицији.

“Покушавамо да ступимо у контакт са човеком – станодавцем и започец́емо истрагу чим га контактирамо“, рекао је полицијски званичник Субодх Гаутам за<а хреф="хттпс://www.индиатодаy.ин/индиа/сторy/уп-wоман-бетс-селф-ин-лудо-аддицтион-лосес-то-ландлорд-афтер-руннинг-оут-оф-монеy-2305401-2022-12-05"> Индиа Тодаy

Очигледно, помоц́ полиције може бити неопходна, јер муж тврди да је контактирао своју жену након што се уселила код станодавца и покушао да је убеди да се врати куц́и, али она је очигледно посвец́ена да испуни своју опкладу, односно да испоштује свој “коцкарски” улог.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар