Majka zavisnica od kocke prokockala samu sebe stanodavcu!

Zavisnost od kockanja je jako loša navika! U nekim ekstremnim slučajevima može stvoriti neke zaista bizarne situacije, poput ove o kojoj ćemo vam pisati.

Zanimljivosti 12.12.2022 | 15:46
Majka zavisnica od kocke prokockala samu sebe stanodavcu!

Ljudi koji se kockaju veoma često ostaju bez novca uništavajući i sebe i porodicu ali ponekad zbog kockanja prodaju i sebe!

Tako je nedavno jedan indijac je nedavno podneo bizarnu žalbu policiji u Pratapgarhu, Utar Pradeš, tvrdeći da je njegova supruga i majka dvoje dece prokockala svu njihovu porodičnu ušteđevinu kao i samu sebe!

Indijka je bila zavisna od igre koja se zove Ludo i često se igrala sa svojim stanodavcem dok je njen muž bio odsutan radeći kao migrant u drugoj zemlji

 

Muž žene je redovno bi joj slao novac, ali umesto da ga žena štedi ili kupi stvari za porodicu, ona se kockala sa stanodavcem dok nije sve izgubila.

Jednog dana je postala toliko očajna da je sama sebe stavila samu sebe na kocku (kao zalog u igri “Ludo”) i, nakon što je izgubila, preselila se kod stanodavca po njihovom dogovoru, napuštajući svoju rođenu decu.!

Neidentifikovani muškarac rekao je policiji da je njegova supruga, koju indijski mediji nazivaju samo ‘Renu’, izgubila sav novac koji joj je poslao tokom šest meseci koje je proveo radeći u gradu Džajpuru u Radžastanu.

Pre nego što je podigla ulog koji je na kraju izgubila od stanodavca koji im iznajmljenu kuću. Ona je izgubila i pozvala muža da mu kaže šta se dogodilo i da se useljava kod stanodavca, zbog toga što je izgubila samu sebe na kocki u igri “Ludo” , to jest po “kockarskom ulogu”

Nakon što je čuo čudnu vest da je njegova žena zavisnica od kockanja koja je sama sebe prokockala stanodavcu, čovek je napustio posao u Džajpuru i vratio se kući da se pobrine za svoje dvoje dece i podnese žalbu lokalnoj policiji.

“Pokušavamo da stupimo u kontakt sa čovekom – stanodavcem i započećemo istragu čim ga kontaktiramo“, rekao je policijski zvaničnik Subodh Gautam za India Today

Očigledno, pomoć policije može biti neophodna, jer muž tvrdi da je kontaktirao svoju ženu nakon što se uselila kod stanodavca i pokušao da je ubedi da se vrati kući, ali ona je očigledno posvećena da ispuni svoju opkladu, odnosno da ispoštuje svoj “kockarski” ulog.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar