Нови Град: Под клизиштем страдао старији мушкарац

Полицијска управа Приједор у свом саопштењу за медије наводе да је испод одрона земље код Новог Града настрадао мушкарац старије животне доби.

Република Српска 11.12.2022 | 18:06
Нови Град: Под клизиштем страдао старији мушкарац

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор, данас је око 12:35 часова пријављено да је приликом санирања клизишта са магистралног пута Нови Град-Приједор, код Новог Града, пронађено беживотно тијело.

"О догађају је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, а увиђајем на лицу мјеста утврђено је да се ради о мушком лицу старије животне доби. На лицу мјеста нису пронађени трагови који би упућивали на постојање елемената кривичног дјела", наводе из полиције.

Додају да припадници ове управе предузимају све потребне мјере и радње с циљем идентификације лица чије је беживотно тијело данас пронађено испод клизишта.

"Од стране дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор наложена је обдукција беживотног тијела", стоји у саопштењу ПУ Приједор.

(БН Фото: БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

11.12.2022 17:24

Кад несрећан среће нема да се нађе на погрешном месту у погрешно време

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

11.12.2022 21:57

Среца и дебил нацелник опстине не иду заједно. Кад си дебил и неспособан све и сви пропадајус тобом

Name

Цињеница

12.12.2022 04:54

Казу нема елемената кривицног дјела, како? Да ли усјеци треба да имају заститне зидове или мрезе? Ако је цовјек погинуо због пропуста у изградњи или одрзавању путева и путне инфраструктуре, а кретао се путем у складу са прописима, неко ту мора бити одговоран за погибију или убиство. Да сам ја слетио аутом и нико да није повриједјен, платио бих прекрсајну казну, ако правно лице не одрзава пут, па неко настрада, не сноси никакву одговорност. До кад висе. Људи који имају уредне сагласности за градњу домова, плацају порезе и остале обавезе, суботом добију бујице у двористима, куцама, објектима...умјесто адекватне помоци заједнице да се тако несто не десава, помоци да се спријеци оно најгоре, имају само информацију да це некад следеце седмице нека институција засједати да посаље комисије, транге-франге да утврди стету, а паре це добити повезана у криминалу предузеца и институције. Прогноза за нову кису средином седмице је сигнал за нова задузења и кес у дзеповима криминалаца на власти

ОДГОВОРИТЕ