Novi Grad: Pod klizištem stradao stariji muškarac

Policijska uprava Prijedor u svom saopštenju za medije navode da je ispod odrona zemlje kod Novog Grada nastradao muškarac starije životne dobi.

Republika Srpska 11.12.2022 | 18:06
Novi Grad: Pod klizištem stradao stariji muškarac

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, danas je oko 12:35 časova prijavljeno da je prilikom saniranja klizišta sa magistralnog puta Novi Grad-Prijedor, kod Novog Grada, pronađeno beživotno tijelo.

"O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da se radi o muškom licu starije životne dobi. Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela", navode iz policije.

Dodaju da pripadnici ove uprave preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem identifikacije lica čije je beživotno tijelo danas pronađeno ispod klizišta.

"Od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor naložena je obdukcija beživotnog tijela", stoji u saopštenju PU Prijedor.

(BN Foto: BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hm

11.12.2022 17:24

Kad nesrećan sreće nema da se nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

ODGOVORITE
Name

Zoran

11.12.2022 21:57

Sreca i debil nacelnik opstine ne idu zajedno. Kad si debil i nesposoban sve i svi propadajus tobom

Name

Cinjenica

12.12.2022 04:54

Kazu nema elemenata krivicnog djela, kako? Da li usjeci treba da imaju zastitne zidove ili mreze? Ako je covjek poginuo zbog propusta u izgradnji ili odrzavanju puteva i putne infrastrukture, a kretao se putem u skladu sa propisima, neko tu mora biti odgovoran za pogibiju ili ubistvo. Da sam ja sletio autom i niko da nije povrijedjen, platio bih prekrsajnu kaznu, ako pravno lice ne odrzava put, pa neko nastrada, ne snosi nikakvu odgovornost. Do kad vise. Ljudi koji imaju uredne saglasnosti za gradnju domova, placaju poreze i ostale obaveze, subotom dobiju bujice u dvoristima, kucama, objektima...umjesto adekvatne pomoci zajednice da se tako nesto ne desava, pomoci da se sprijeci ono najgore, imaju samo informaciju da ce nekad sledece sedmice neka institucija zasjedati da posalje komisije, trange-frange da utvrdi stetu, a pare ce dobiti povezana u kriminalu preduzeca i institucije. Prognoza za novu kisu sredinom sedmice je signal za nova zaduzenja i kes u dzepovima kriminalaca na vlasti

ODGOVORITE