Рачун на маил доноси вам поклон од 5ГБ мобилног нета

Паметну одлуку да рачуне за ваше телекомуникационе услуге добијате путем електронске поште, м:тел награђује поклоном од 5 ГБ мобилног интернета.

Република Српска 07.12.2022 | 15:56
Рачун на маил доноси вам поклон од 5ГБ мобилног нета

Вријеме је за паметне и одговорне одлуке. Учините све како бисте уштедјели своје вријеме, али и дали свој допринос очувању животне средине. Одлучите се за м:тел услугу рачун на маил и од сада ваше рачуне за телекомуникационе услуге добијајте искључиво путем електронске поште.

Рачуни за м:тел услуге  на овај начин стижу редовно и брзо на е маил адресе, можете их лако архивирати, плаћати онлине, путем мобилног банкарства и не чекате у реду.

Услуга је бесплатна, а поред свих предности које са собом носи, вашу паметну одлуку м:тел награђује са 5 ГБ мобилног нета. Активациони код добићете путем е-маил адресе коју пријавите и путем које ћете добијати м:тел рачуне.

Поклон од 5 ГБ мобилног нета можете да користите у м:тел мобилној мрежи 30 дана од дана активације. Добијени код могу да користе сви м:тел корисници, а можете га и поклонити.

Активација услуге је веома једноставна јер то можете учинити сами путем портала или апликације Мој м:тел, контакт центра позивом броја 0800 50 000 или на било ком м:тел продајном мјесту широм БиХ.

Понуда вриједи до краја године, зато не чекајте. Уђите у нову годину са модерном технологијом и додатним нетом.

(ПР Фото: ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар