Цвијановићева са Борељом о актуелним темама

На састанку је било ријечи о актуелној политичкој ситуацији у БиХ, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Босна и Херцеговина 06.12.2022 | 17:14
Цвијановићева са Борељом о актуелним темама

 - Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић данас је у Тирани са високим представником ЕУ за спољне послове и безбједносну политику и Жозепом Борељом разговарала о процесу европских интеграција БиХ, са посебним акцентом на перспективу додјељивања кандидатског статуса на децембарском засједању Европског савјета.

На састанку је било ријечи о актуелној политичкој ситуацији у БиХ, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Цвијановићева је том приликом истакла да очекује да ће Влада Републике Српске бити формирана у наредних неколико дана, те изразила очекивање да ће и на другим нивоима власти у БиХ имплементација изборних резултата бити брза и ефикасна.

Током састанка са Борељом, који је и потпредсједник Европске комисије, Цвијановићева је нагласила опредијељеност ка спровођењу неопходних реформских процеса у домену европског пута БиХ, уз пуно уважавање уставних надлежности различитих нивоа власти и у складу са правилима усаглашеног механизма координације процеса европских интеграција БиХ. 

(Срна Фото: Срна) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

СА

06.12.2022 16:57

Ћути госпођо , министре вам хапсе, Јахорина ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

06.12.2022 17:06

Је давно схватио, да купујете вријеме, млатите празну сламу, прица о политицкој ситуацији и фотељама, траје 27 г, сто неприцате о покретању фирми, о спрецавању корупције,како повецати демографску слику итд, битно је да иду добре плате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.12.2022 20:17

Они и не смију направити реформе. Ако иду реформе иде и робија за њих. Знаци ми им дали легитимитет да раде против нас. Па то нема нигдје ни у индијанаца

Name

Објективно спас!

06.12.2022 18:45

Ипак се господје поправља постаје позитивна Није ко њен сеф Додо не јада се пуно на дрзаву у којој зиви ради и добива плату од ње да рјесава проблеме не да их проузрокује Изгледа да неце добити дијо проблема него рјесења у позитивним смисли. Уклапа се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

06.12.2022 20:10

И ста нам је рекао европљанин, опет добра намера, подрска, али и плацање таксе да би просетали ЕУ, али морамо савладати препреку од зилет зице. И морамо угостити све мигранте и спрецити их да слуцајно неко од них не прескоци зилет зицу. Умало да заборавим, да морамо подрзати и лудјака Зеленског и увести санкције Русији. Морамо крцити пут у ЕУ, који це трајати бар 50 година, и тада це нам они одскринути врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Бинг како брат

06.12.2022 20:47

Еј Бисо ,а зна ли чика Борељ да у "развијенијем дијелу "БиХ у току радног времена министри тренирају у теретани и успут по којег ухапси и СИПА ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

07.12.2022 17:33

ДОКЛЕ СТЕ ДОДИК И ТИ И СНСД ДОВЕЛИ РС, НЕ ТРЕБАТЕ СЕ НИГДЈЕ ПОЈАВЉИВАТИ. СРАМ ВАС БИЛО. СЕБИ ПОКРАЛИ СВЕ, А НАРОД ГЛАДАН. УГОВОРИ /БИСКА/ СЕ ИЗГИБЕ /лаж/, ЗАДУЖУЈЕТЕ РЕБСА КОНЕЗИМА 3О ГОДИНА, /ауто пут Приједор/, А КРИЈЕТЕ УГОВОР. НИЈЕ ТО ПОСАО /ЈАВНЕ КУЋЕ/ ,ТО ЈЕ ОБАВЕЗА НАРОДА У РС. ТВОЈУ ДИЈЕЦУ СИ ОБОГАТИЛА, А СИРОТИЊА ДА ВРАЋА. ПОГИНУЛИХ БОРАЦА ДИЈЕЦА ОТИШЛА ИЗ РС РАДИТИ У ЕУ. СРАМ ВАС БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ