ПДП тражи истрагу против градоначелника Градишке

- И Аџић и сви други СНСД примитивци требају знати да их се не бојимо, да знамо да су обичне кукавице и да никад нећемо одустати од борбе за слободу и за Републику Српску у којој такви као што је Аџић неће имати никакву власт – поручио је Црнадак. 

Република Српска 24.11.2022 | 18:57
ПДП тражи истрагу против градоначелника Градишке

 Данашње пријетње градоначелника Градишке упућене народном посланику Радиславу Дончићу потврђују да СНСД сматра да је Република Српска њихово власништво, да ниједна институција, па ни Народна скупштина Републике Српске, није важна и да се сви морају понашати онако како налаже њихов Извршни комитет.

Ово је рекао је Игор Црнадак, шеф Клуба посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске и додао да је ово још један примјер СНСД-овог простаклука и бахатости, којима су затровали друштво и подијелили народ.

- И Аџић и сви други СНСД примитивци требају знати да их се не бојимо, да знамо да су обичне кукавице и да никад нећемо одустати од борбе за слободу и за Републику Српску у којој такви као што је Аџић неће имати никакву власт – поручио је Црнадак. 

Он каже да са посебним занимањем очекује реакцију новог  предсједника НСРС да види да ли ће се наставити понижавање Народне скупштине, које је проводило претходно скупштинско руководство или ће се стати у заштиту институције и народних посланика.

- Такође позивам предсједника Владе Републике Српске и министра унутрашњих послова да осуде овај срамотан догађај и затраже детаљну истрагу и санкције за овај срамотан напад – рекао је Црнадак. 

(БН) 

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Гангрена

24.11.2022 18:24

Нема од тога ниста, па МУП-РС је дио нерко-картела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоцак

24.11.2022 18:34

А сто га не истуце не улици???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јована

24.11.2022 18:57

Овај Аџић је велико дјубре, никад ту човјека није било! Фујб багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теско,теско

24.11.2022 20:56

Све је у рукама снсд

Name

Татар

24.11.2022 19:09

Какве више истраге побогу брате па ви бисте само друге истраживали.Ајде мало крените од себе почните истраживати зашто сте слагали народ који вам је безусловно вјеровао.Поцните истраживати шта се десава у вашим редовима па се понашате као непријатељи .Не можете истраживати никога док Срба у потпуности не истразите

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеТатар

25.11.2022 08:12

Нису ниста слагали, да нису покрадени испунили би оно сто су обецали

Name

Истина

24.11.2022 19:12

Погледајте на сто град лици,по улицама рупа на рупи,сколе оронуле,пун град русевних зграда,на појединим зградама јос трагови рата,о утисцима на границном пријелазу да се не прица.А градонацелник и екипа ко сеици.Како и засто??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

24.11.2022 19:23

НАЈБОЉЕ БИ БИЛО ДА ПДП ИМА СВОЈЕ ТУЗИЛАСТВО И СУД, ЈЕР ИМАЈУ ТОЛИКО ПРЕДМЕТА ДА СУДИЈЕ БИ БИЛЕ ПРЕЗАПОСЛЕНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

25.11.2022 06:26

Значи ти се слажеш да се почнемо сви понашати тако, можда кад би тебе или твоје дјете сутра неко налупао то мишљење би промјенио, бар се надам у том је проблем што и о том ви размишљате страначки и навијачки за мене није проблем ни Црнадак ни Додик већи је проблем што и Додик на те ствари шути па и нажалост кад мора се и о Змају од Шипова разглабати и писати.

Name

Игоре,

24.11.2022 19:24

Он има власт, а ти можеш имати само музичку жељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

24.11.2022 21:11

Игор звани критика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомеоне

24.11.2022 21:14

немојте им висе смјењивати нацелнике,сад опет додо мора долазити на митинге подрске, опет несиц да глуми опозицију а опозиција да се двоуми

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гандаф

24.11.2022 21:32

Ко о цему Црнадак о тузбама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

24.11.2022 22:04

И ти црнадак увијек говорите о нрким истрагама и тузиластву а од тога нема ниста. И ви ко вама псује исто узвратите и то је то.

Name

Вилијам

25.11.2022 08:15

Ви из снсд нејављајте се, имајте бар мало образа, покрали сте изборе, бар ненападајте Пдп, ту је најбољи кандидат Јелена Тривиц

Name

ОО7

25.11.2022 08:40

Да би нешто тражили,морате да имате победу,а она Вам измиче већ много избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анкица

25.11.2022 09:06

Све ми јасно али никако ми није јасно како овом цовјеку висе не досади при ати једну те исту прицу , само несто критикује трази длаку у јајету прица о неким тузбама и наравно прима масну плату непуних тридесет година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.11.2022 17:37

ЦРНАДАК. СВЕ СИ У ПРАВУ. ПА ТО ЈЕ ЗА ДЕТАЉНИ ИСТРАГУ. НИ СЛУЧАЈНО ДА СЕ ТАКВЕ СТВАРИ ЗАНЕМАРЕ, А РИЈЕЧ ЈЕ О ПРИЈЕТЊА: НАРОДНОМ ПОСЛАНИКУ. ТАЈ ТАМО АЏИЋ У ГРАДИШЦИ ЈЕ, ТВРДЕ, ВЕЋИ СЕЉАЧИНА И ДИКТАТОР ОД ДОДИКА. ОН ЈЕ ПОСЛУШНИК ДОДИКОВ, И МИСЛИ ГАЛАМОМ ПРИКРИТИ НЕРАД И НЕРЕД У ОПШТИНИ ГРАДИШКА. РЕАКЦИЈА ПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ЈЕ ПРЕСУДНА И ПРИЈЕ ТУЖИЛАШРВА. РАДИСЛАВ ДОНЧИЋ ЈЕ ПОШТЕН И ДУГОГОДИШЊИ БОРАЦ НА ТОЈ ОПШТИНИ. И РАНИЈЕ СУ ТУ БИЛЕ НЕКЕ СПЛЕТКЕ. ВЛАСТ И ЈЕСТЕ БАХАТА, ЗАТО ШТО ЈЕ ТУЖИЛАШТВО И СУДСТВО, ПОД ЊИХОВОМ ШАПОМ. ЧАСТ ПОШТЕНИМ, КОЈИ СЕ ПОЈЕДИНАЧНО БОРЕ ДА РАДЕ ПО СЛОВУ ЗАКОНА. У ТОЈ ОПШТИНИ, ГРАДИШКА, ВУКАН ЈЕ ПРИКАЗИВАО СВОЈ ЛИЧНИ ФИЛМ О ПРОПАСТИ ГИГАНТА ПИК МЛАДЕН СТОЈАНОВИЋ. ТО ЈЕ СВЕ РУШЕВИНА, А НЕКАДА ХРАНИЛИ ПОЛА ЈУГОСЛАВИЈЕ. А АЏИЋ СЕ, БИЛО НА ТВ ХВАЛИО СА ПИЛОТИМА ОД 41 ГОДИНЕ, А ПИК НИЈЕ НИ ПОМЕНУО. РАДНИЦИ ШТРАЈКОВА ЛИ ПРЕД КАПИЈАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ РЕМИ

25.11.2022 18:53

ТИ МИСЛИШ, ДА ОД ОВОГ СКАНДАЛА, КОЈИ РУШИ УГЛЕД, ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНЕ, СНСД, УГЛЕД Н А Р О Д Н О Г ПОСЛАНИКА, ТРЕБА ЋУТАТИ. НИЈЕ ПДП ЗА ОСУДУ, ВЕЋ ЈЕ У ДРУШТВУ ВЕЛИКА НЕПРАВДА. ПДП ДОКАЗУЈЕ, КОЛИКО ЈЕ НЕЗАКОНИТИХ И НЕ ДОПУСТИВИХ ПОСТУПАКА ОВЕ БАХАТЕ ВЛАСТИ. ТО НИЈЕ У ОГРОМНОЈ МИЈЕРИ, САМО У ВРХУ ВЛАСТИ У РС, ВЕЋ У ЛОКАЛНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА. СВАКИ ГРАД, ПА И СЕЛА ИМАЈУ МАЊЕГ ДОДИКА. ЈЕР ТО ЈЕ СНАГА, БРОЈНОСТ СТРАНКЕ /купљени, већ од 97, за кобасице, под шатором, мајице, радно МИЈЕСТО и многе друге привилегије/И НА СВАКОМ КОРАКУ СУ ОНИ. ОПСТРУКЦИЈА, БАХАТОСТ, НЕСТРУЧНОСТ, НЕРАД, АЛАВОСТ СУ НА СВАКОМ КОРАКУ ОД ВЕЋИНЕ ЊИХ. ТО СЕ ОСИЛИЛО, ЛАКО СЕ ОБОГАТИЛИ И 2О ГОДИНА, ПА УБУЂАЛИ СЕ. ВИЈЕРОВАТИ ЈЕ ДОЉЕ У ТОЈ ГРАДИШЦИ, ПОСЛАНИК ДОНЧИЋ НА ТО УКАЗИВАО. ПОЗНАТО НАМ ЈЕ ДА ЈЕ ТАКО ГДЈЕ ГОД СНСД ВЛАДА. СВЕ ЈЕ ТО ЗА ПОСЕБНУ ИСТРАГУ, У ЦИЈЕЛОЈ РС, КАО ШТО КАЖЕ ВУКАН. НА ПОТЕЗУ СУ ИНСТИТУЦИЈЕ. МИ ГРАЂАНИ САМО ТРПИМО. ЗА ЖИВОТ НИ 10 ДИО НЕМАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кочо

25.11.2022 19:51

Дончиић је злоупотријебио купштинску говорницу у Градишци иа за 14 и по минута надробио свашта, тешке клевете и инсинуације је изрекао да су се његови из опозиције црвенили и хватали за главу. А Аџић, који није цвјећка, је на боловању. И овај га мучки напао са клеветама и лажима знајући да га овај гледа у стану са штакама. Дончић је манипулатор и сероња, који је прије двадесетак година на дискутабилан начин механизацијом Плантажа равнао путеве по Јабланици и добио гласове. А онда је у Војводини купио диплому, бави се свачим што нијеморално нормалном човјеку. Ето толико о њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.11.2022 22:24

Смијете ли спровести истрагу у својој странци да се утврди ко је кумовао да ПДП већ 5 пута заредом губи изборе и да изађете пред јавност и то признате! Очито не смијете јер би се првом теби заљуљала страначка столица! Зато пустите се страначких препуцавања са људима из других странака јер нису они вама проблем већ ваш наступ који вас је довео у ситуацију вјечите опозиције!

ОДГОВОРИТЕ