PDP traži istragu protiv gradonačelnika Gradiške

- I Adžić i svi drugi SNSD primitivci trebaju znati da ih se ne bojimo, da znamo da su obične kukavice i da nikad nećemo odustati od borbe za slobodu i za Republiku Srpsku u kojoj takvi kao što je Adžić neće imati nikakvu vlast – poručio je Crnadak. 

Republika Srpska 24.11.2022 | 18:57
PDP traži istragu protiv gradonačelnika Gradiške

 Današnje prijetnje gradonačelnika Gradiške upućene narodnom poslaniku Radislavu Dončiću potvrđuju da SNSD smatra da je Republika Srpska njihovo vlasništvo, da nijedna institucija, pa ni Narodna skupština Republike Srpske, nije važna i da se svi moraju ponašati onako kako nalaže njihov Izvršni komitet.

Ovo je rekao je Igor Crnadak, šef Кluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dodao da je ovo još jedan primjer SNSD-ovog prostakluka i bahatosti, kojima su zatrovali društvo i podijelili narod.

- I Adžić i svi drugi SNSD primitivci trebaju znati da ih se ne bojimo, da znamo da su obične kukavice i da nikad nećemo odustati od borbe za slobodu i za Republiku Srpsku u kojoj takvi kao što je Adžić neće imati nikakvu vlast – poručio je Crnadak. 

On kaže da sa posebnim zanimanjem očekuje reakciju novog  predsjednika NSRS da vidi da li će se nastaviti ponižavanje Narodne skupštine, koje je provodilo prethodno skupštinsko rukovodstvo ili će se stati u zaštitu institucije i narodnih poslanika.

- Takođe pozivam predsjednika Vlade Republike Srpske i ministra unutrašnjih poslova da osude ovaj sramotan događaj i zatraže detaljnu istragu i sankcije za ovaj sramotan napad – rekao je Crnadak. 

(BN) 

Komentari / 21

Ostavite komentar
Name

Gangrena

24.11.2022 18:24

Nema od toga nista, pa MUP-RS je dio nerko-kartela!

ODGOVORITE
Name

Focak

24.11.2022 18:34

A sto ga ne istuce ne ulici???

ODGOVORITE
Name

Jovana

24.11.2022 18:57

Ovaj Adžić je veliko djubre, nikad tu čovjeka nije bilo! Fujb bagro!

ODGOVORITE
Name

Tesko,tesko

24.11.2022 20:56

Sve je u rukama snsd

Name

Tatar

24.11.2022 19:09

Kakve više istrage pobogu brate pa vi biste samo druge istraživali.Ajde malo krenite od sebe počnite istraživati zašto ste slagali narod koji vam je bezuslovno vjerovao.Pocnite istraživati šta se desava u vašim redovima pa se ponašate kao neprijatelji .Ne možete istraživati nikoga dok Srba u potpunosti ne istrazite

ODGOVORITE
Name

ReTatar

25.11.2022 08:12

Nisu nista slagali, da nisu pokradeni ispunili bi ono sto su obecali

Name

Istina

24.11.2022 19:12

Pogledajte na sto grad lici,po ulicama rupa na rupi,skole oronule,pun grad rusevnih zgrada,na pojedinim zgradama jos tragovi rata,o utiscima na granicnom prijelazu da se ne prica.A gradonacelnik i ekipa ko seici.Kako i zasto??

ODGOVORITE
Name

Remi

24.11.2022 19:23

NAJBOLJE BI BILO DA PDP IMA SVOJE TUZILASTVO I SUD, JER IMAJU TOLIKO PREDMETA DA SUDIJE BI BILE PREZAPOSLENE.

ODGOVORITE
Name

Србо

25.11.2022 06:26

Значи ти се слажеш да се почнемо сви понашати тако, можда кад би тебе или твоје дјете сутра неко налупао то мишљење би промјенио, бар се надам у том је проблем што и о том ви размишљате страначки и навијачки за мене није проблем ни Црнадак ни Додик већи је проблем што и Додик на те ствари шути па и нажалост кад мора се и о Змају од Шипова разглабати и писати.

Name

Igore,

24.11.2022 19:24

On ima vlast, a ti možeš imati samo muzičku želju.

ODGOVORITE
Name

Goga

24.11.2022 21:11

Igor zvani kritika.

ODGOVORITE
Name

someone

24.11.2022 21:14

nemojte im vise smjenjivati nacelnike,sad opet dodo mora dolaziti na mitinge podrske, opet nesic da glumi opoziciju a opozicija da se dvoumi

ODGOVORITE
Name

Gandaf

24.11.2022 21:32

Ko o cemu Crnadak o tuzbama.

ODGOVORITE
Name

Alo

24.11.2022 22:04

I ti crnadak uvijek govorite o nrkim istragama i tuzilastvu a od toga nema nista. I vi ko vama psuje isto uzvratite i to je to.

Name

Vilijam

25.11.2022 08:15

Vi iz snsd nejavljajte se, imajte bar malo obraza, pokrali ste izbore, bar nenapadajte Pdp, tu je najbolji kandidat Jelena Trivic

Name

OO7

25.11.2022 08:40

Da bi nešto tražili,morate da imate pobedu,a ona Vam izmiče već mnogo izbora.

ODGOVORITE
Name

Ankica

25.11.2022 09:06

Sve mi jasno ali nikako mi nije jasno kako ovom covjeku vise ne dosadi pri ati jednu te istu pricu , samo nesto kritikuje trazi dlaku u jajetu prica o nekim tuzbama i naravno prima masnu platu nepunih trideset godina.

ODGOVORITE
Name

+

25.11.2022 17:37

CRNADAK. SVE SI U PRAVU. PA TO JE ZA DETALJNI ISTRAGU. NI SLUČAJNO DA SE TAKVE STVARI ZANEMARE, A RIJEČ JE O PRIJETNJA: NARODNOM POSLANIKU. TAJ TAMO ADŽIĆ U GRADIŠCI JE, TVRDE, VEĆI SELJAČINA I DIKTATOR OD DODIKA. ON JE POSLUŠNIK DODIKOV, I MISLI GALAMOM PRIKRITI NERAD I NERED U OPŠTINI GRADIŠKA. REAKCIJA PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE JE PRESUDNA I PRIJE TUŽILAŠRVA. RADISLAV DONČIĆ JE POŠTEN I DUGOGODIŠNJI BORAC NA TOJ OPŠTINI. I RANIJE SU TU BILE NEKE SPLETKE. VLAST I JESTE BAHATA, ZATO ŠTO JE TUŽILAŠTVO I SUDSTVO, POD NJIHOVOM ŠAPOM. ČAST POŠTENIM, KOJI SE POJEDINAČNO BORE DA RADE PO SLOVU ZAKONA. U TOJ OPŠTINI, GRADIŠKA, VUKAN JE PRIKAZIVAO SVOJ LIČNI FILM O PROPASTI GIGANTA PIK MLADEN STOJANOVIĆ. TO JE SVE RUŠEVINA, A NEKADA HRANILI POLA JUGOSLAVIJE. A ADŽIĆ SE, BILO NA TV HVALIO SA PILOTIMA OD 41 GODINE, A PIK NIJE NI POMENUO. RADNICI ŠTRAJKOVA LI PRED KAPIJAMA.

ODGOVORITE
Name

RE REMI

25.11.2022 18:53

TI MISLIŠ, DA OD OVOG SKANDALA, KOJI RUŠI UGLED, PREDSJEDNIKA OPŠTINE, SNSD, UGLED N A R O D N O G POSLANIKA, TREBA ĆUTATI. NIJE PDP ZA OSUDU, VEĆ JE U DRUŠTVU VELIKA NEPRAVDA. PDP DOKAZUJE, KOLIKO JE NEZAKONITIH I NE DOPUSTIVIH POSTUPAKA OVE BAHATE VLASTI. TO NIJE U OGROMNOJ MIJERI, SAMO U VRHU VLASTI U RS, VEĆ U LOKALNIM ZAJEDNICAMA. SVAKI GRAD, PA I SELA IMAJU MANJEG DODIKA. JER TO JE SNAGA, BROJNOST STRANKE /kupljeni, već od 97, za kobasice, pod šatorom, majice, radno MIJESTO i mnoge druge privilegije/I NA SVAKOM KORAKU SU ONI. OPSTRUKCIJA, BAHATOST, NESTRUČNOST, NERAD, ALAVOST SU NA SVAKOM KORAKU OD VEĆINE NJIH. TO SE OSILILO, LAKO SE OBOGATILI I 2O GODINA, PA UBUĐALI SE. VIJEROVATI JE DOLJE U TOJ GRADIŠCI, POSLANIK DONČIĆ NA TO UKAZIVAO. POZNATO NAM JE DA JE TAKO GDJE GOD SNSD VLADA. SVE JE TO ZA POSEBNU ISTRAGU, U CIJELOJ RS, KAO ŠTO KAŽE VUKAN. NA POTEZU SU INSTITUCIJE. MI GRAĐANI SAMO TRPIMO. ZA ŽIVOT NI 10 DIO NEMAMO.

ODGOVORITE
Name

Kočo

25.11.2022 19:51

Dončiić je zloupotrijebio kupštinsku govornicu u Gradišci ia za 14 i po minuta nadrobio svašta, teške klevete i insinuacije je izrekao da su se njegovi iz opozicije crvenili i hvatali za glavu. A Adžić, koji nije cvjećka, je na bolovanju. I ovaj ga mučki napao sa klevetama i lažima znajući da ga ovaj gleda u stanu sa štakama. Dončić je manipulator i seronja, koji je prije dvadesetak godina na diskutabilan način mehanizacijom Plantaža ravnao puteve po Jablanici i dobio glasove. A onda je u Vojvodini kupio diplomu, bavi se svačim što nijemoralno normalnom čovjeku. Eto toliko o njemu.

ODGOVORITE
Name

Milan

25.11.2022 22:24

Smijete li sprovesti istragu u svojoj stranci da se utvrdi ko je kumovao da PDP već 5 puta zaredom gubi izbore i da izađete pred javnost i to priznate! Očito ne smijete jer bi se prvom tebi zaljuljala stranačka stolica! Zato pustite se stranačkih prepucavanja sa ljudima iz drugih stranaka jer nisu oni vama problem već vaš nastup koji vas je doveo u situaciju vječite opozicije!

ODGOVORITE