Погледајте како је "насанкан" пољски предсједник Дуда

Преваранти из Русије успјели су назвати пољског предсједника Анџеја Дуду (Андрзеј) и представили се као француски предсједник Емануел Макрон (Еммануел Мацрон). 

Свијет 22.11.2022 | 21:26
Погледајте како је "насанкан" пољски предсједник Дуда

Све се, како наводи Скy Неwс, догодило у ноћи када је пројектил погодио село у близини украјинске границе. Снимак разговора од седам и по минута на интернету су објавили руски комичари Вован и Леxус, а на њој се може чути како један од њих покушава с француским нагласком разговарати с Дудом. Дудин уред потврдио је да се инцидент догодио. 

Необичан начин разговора

Ово је, наиме, други пут у посљедњих неколико година да су Руси успјели доћи до Дуде. Посебно забрињавајуће за пољску владу је то што се инцидент догодио у вечери када је свијет страховао да би сукоб у Украјини могао ескалирати.

- Емануеле, вјеруј ми, посебно сам опрезан. Не желим ратовати с Русијом и вјерујте ми, јако сам опрезан, јако сам опрезан - чуло се да, како преноси Скy Неwс, Дуда говори оном ко га је позвао. Његов кабинет истакао је на Тwиттеру како је, током текућих разговора са шефовима држава и влада, спојена и особа која је тврдила да је француски предсједник Макрон.

- Током позива, предсједник Анџеј Дуда је из необичног начина на који је саговорник водио разговор схватио да се можда радило о покушају преваре и прекинуо разговор - истиче се. 

Пад ракете

Пољски званичници  сада истражују како су успјели доћи до предсједника. Подсјетимо, двије особе погинуле су у Пољској након што је ракета пала близу границе с Украјином 15. новембра. 

(<стронг>Аваз <спан цласс="имаге-соурце">Фото: ТWИТТЕР/НЕXТА) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Браво!

23.11.2022 06:19

Рујо има јос и простора за политицке медјународне скецеве - у здравом тијелу, здрав дух! Само напред до конацног ослободјења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

23.11.2022 08:07

Е мој Дида назвао те комичар а ти се устао а шта би се десило да те назвао прави Макрон

Name

ре

23.11.2022 08:18

ослободјење чега и кога??

Name

Ре

23.11.2022 08:30

Кога и чега се паметан стиди , будала се тим поноси.

Name

Ре

23.11.2022 10:49

Тако су и додига звали и преставили се као милановиц. Лако је са таквим не људима спрдати.