Делегација из Женеве посјетила болницу у Бијељини

- Болница у Бијељини посједује савремену медицинску опрему, има довољно запослених и послије 10 година изгледа као нова захваљујући добром руковођењу, оцијенио је након данашње посјете здравствени економиста и специјалиста за јавно здравље из Швајцарске Томас Вогел.

Република Српска 21.11.2022 | 18:09
Делегација из Женеве посјетила болницу у Бијељини

"Овако треба да изгледа једна модерна болница и за то вам честитам", навео је Вогел, који је директор пројекта за Одјељење за тропску и хуманитарну медицину Универзитетске болнице у Женеви.

Вогел је истакао да је импресиониран оним што је имао прилике да види у бијељинској Болници, саопштено је из ове здравствене установе.

Са најближим сарадницима, Вогел је са директором Болнице "Свети врачеви" Златком Максимовићем обишао одјељења, службе, операциони блок, ангио салу и ургентни блок и упознао се са организацијом рада.

Током посјете разматрани су модалитети будуће сарадње Болнице у Бијељини са швајцарском Универзитетском клиником, а Максимовић је истакао да је ово само почетак будуће сарадње.

Он је додао да је бијељинска болница једина из БиХ члан Међународне болничке федерације - ИХФ и да планира сарадњу са многим здравственим установама широм свијета.

(Срна Фото: Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Старина

21.11.2022 17:42

Кад ће доћи код Ђајића да види успјех,најбољи у Европи не само у медецини него И гради нај савременију гаражу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

21.11.2022 18:14

Ако ће долазити нек додје ради гараже.Болницу свако има али онакву гаражу и онако скупу сигурно нема нико

Name

Ре

21.11.2022 19:34

Дал су бар сакрили бице од техницког гаса?

Name

Симо

21.11.2022 19:08

Мора се у корак са свијетом. Честитке нашим докторима Семберац

ОДГОВОРИТЕ
Name

није им добро

21.11.2022 19:50

нек они поставе скривене камере на пар дана па да виде ста се ради са пацијентима па нек онда прицају о утисцима.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисмо

21.11.2022 21:56

Чули тог господина а ово је изјава болнице. Мада руку на срце ова у Бијељини и јесте најбоља у РС болница и тај Максимовиц то добро води. Само да није политике и снсд који нападају тог Максимовица да се кандидује за градонацелника да би и њега уништили као и многе друге.

ОДГОВОРИТЕ