Нова теорија Андреане Чекић: Месец је пројекција!

Андреана Чекић наставља да јавно износи своје чудне теорије. Након што је пре две године подигла буру изјавом да је Земља равна плоча, сада тврди да је Месец пројекција.

Забава 17.11.2022 | 20:25
Нова теорија Андреане Чекић: Месец је пројекција!

- Човек није слетео на Месец иако је равна земља. Наводно слетање на Месец је било 1969. године, тада се моја мајка родила. А ми сад као наводно не можемо, што је и доказано. Холивуд тад и... Месец је пројекција и не знам да ли је раван. Месец се сам пројектује од нечег. Компликовано је - рекла је Андреана у "Ами Џи шоуу".

Њу су због ове изјаве исмејали на Твитеру.

- Ова жена се још није опаметила! Чекићка опет има извалу године! Будалетина! Вратите ову певаљку у основну школу! Блам колико ова Чекићка нема појма о животу! - само су неки од коментара.

Andreana Čekić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ТWИТТЕР

Подсетимо, кад је тврдила да неко жели да верујемо да је Земља округла, свој став је покушала да дочара и цртежом.

- Нека ово буде глобус, кад би овако летео, стално би морао да спушта нос, али авион иде другачије. Због гравитације, каква гравитација? Гравитација је недоказана ствар! Само је неко рекао да ова маса пада на под и као то је гравитација. Вратиш се на под кад скочиш, јер си маса, а не због неког магнетног поља - жустро је свој став објашњавала певачица.

Касније је неколико дана писала на Инстаграму, због чега је била на мети подсмеха многих.

- Мораћу вас шокирати тиме да ни као дете нисам поверовала учитељици кад је рекла да живимо на ротирајућој лопти, јер су ми моја чула говорила да је то лаж. Одмах сам постављала питања попут: "Како онда не осећамо ротацију? Да ли то значи да људи у Аустралији стоје наопачке? Да ли то значи да се авион прилагођава кривини земље?" Да нам је речено другачије, сви бисмо знали да је земља равна, потписујем - написала је она, па уз једну фотографију сликовито објаснила своје тврдње.

Andreana Čekić, BudvaФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Да ли се ми заиста у неком тренутку, и у ком тачно, окренемо, назови наопачке, кад летимо дужим летом? Да ли је то могуће, а да ми то, захваљујући гравитацији, не осетимо. Авион не спушта нос, што су сви пилоти потврдили. Да ли то значи да гравитација има свест, па тачно зна да управља авионом који лети равно - написала је тада она, а уз све то додала је и снимак пилота који говори да се авиони крећу равно, како би тиме закључила своју теорију.

(Курир.рс)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Гиле

17.11.2022 22:27

Благо ли је неким људима :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.11.2022 06:17

Цура још није научила да се бисери не бацају пред свиње. Млада је.

Name

Зељко

18.11.2022 06:31

Важно је да добро пјева и завија па да стока може да се баца у транс и пије и туче се по кафанама…. Овима дајете паре на музици…. Сви це се смијати а сутра опет исто, рокај лочи и ку*чи се оним чим се треба стидјети….

Name

Незгодан

18.11.2022 00:53

Да ли неко мозе да организује одводјење ове особе до саме ивице те равне плоце? Постоји ли санса да она падне са те ивице? Питам за пријатеља...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наковањ

18.11.2022 02:15

Тако је баш си чекић ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

18.11.2022 03:12

Она је у праву то је мој деда сутнуо лопту тако јако да је пробила атмосферу и сада је ту па је она због тога мало збуњена али унуци це јој надам се схватити о цему се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx

18.11.2022 05:37

Ово је критицко размисљање и не уклапање у матрицу којом нас филују од кад се родимо...мозда није тацно ни једно ни друго вец несто треце али је поента у томе сто зена сумња и то је добро...да постави питање неком науцнику он би јој сруцио брдо назови аргумената које она не би схватила а који нису ниста друго него опет цитирања Америцких назови науцника који пласирају те тврдње из интересних разлога...елем, јели пројекција или не јели плоца или не није ни битно...битно је имати критицко размисљање и не прихватати матрицу коју ти намецу...(као сто намецу матрицу да је и Сребреници био геноцид а сви знамо да није нпр)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Згириотецале

18.11.2022 10:03

Е мој Алеx, из инцеста настали промасају. У Сребреници није био геноцид исто ко сто Нато није бомбардовао Србију. Татин испрдак!

Name

ББ

18.11.2022 06:00

И ви оваквим будалама дајете публицитет. Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

18.11.2022 06:11

Зена има право: Нас зивот је пројекција објективне стварности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WУК

18.11.2022 06:18

КОЈЕ ОВА ПАМЕТНИЦА. ОВО МАЈКА РИЈЕТКО РАДЈА. МИЛЕТА ОБАВЕЗНО ОВУ ПАМЕТНУ ЦУРУ ЗА МИНИСТРА НАУКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ. А ЗМАЈА ИЗ СИПОВА МИНИСТРА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ. ПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ ЈЕ НАД ПРОСЈЕЦНО ИНТЕЛИГЕНТАН. ПРЕДСЈЕДНИК Р. С. КАО АНСТАЈН. МА НЕМА ДАЉЕ ПАМЕТИ ДО ЈАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.11.2022 06:47

Будалу нити ј.... нити куци води

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

18.11.2022 07:10

Па и црква подржава теорију ове научнице, нарочито о земљи као равној плочи коју носе 4 слона и стара је 6 хиљада година

ОДГОВОРИТЕ
Name

кал

18.11.2022 07:47

Тежак занат је забављати друге,све је у ту сврху.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

04.12.2022 20:13

Женска је на неким жешћим наркотицима..то се види по сталним скандалима које ради.

ОДГОВОРИТЕ