Nova teorija Andreane Čekić: Mesec je projekcija!

Andreana Čekić nastavlja da javno iznosi svoje čudne teorije. Nakon što je pre dve godine podigla buru izjavom da je Zemlja ravna ploča, sada tvrdi da je Mesec projekcija.

Zabava 17.11.2022 | 20:25
Nova teorija Andreane Čekić: Mesec je projekcija!

- Čovek nije sleteo na Mesec iako je ravna zemlja. Navodno sletanje na Mesec je bilo 1969. godine, tada se moja majka rodila. A mi sad kao navodno ne možemo, što je i dokazano. Holivud tad i... Mesec je projekcija i ne znam da li je ravan. Mesec se sam projektuje od nečeg. Komplikovano je - rekla je Andreana u "Ami Dži šouu".

Nju su zbog ove izjave ismejali na Tviteru.

- Ova žena se još nije opametila! Čekićka opet ima izvalu godine! Budaletina! Vratite ovu pevaljku u osnovnu školu! Blam koliko ova Čekićka nema pojma o životu! - samo su neki od komentara.

Andreana Čekić
FOTO: PRINTSCREEN TWITTER

Podsetimo, kad je tvrdila da neko želi da verujemo da je Zemlja okrugla, svoj stav je pokušala da dočara i crtežom.

- Neka ovo bude globus, kad bi ovako leteo, stalno bi morao da spušta nos, ali avion ide drugačije. Zbog gravitacije, kakva gravitacija? Gravitacija je nedokazana stvar! Samo je neko rekao da ova masa pada na pod i kao to je gravitacija. Vratiš se na pod kad skočiš, jer si masa, a ne zbog nekog magnetnog polja - žustro je svoj stav objašnjavala pevačica.

Kasnije je nekoliko dana pisala na Instagramu, zbog čega je bila na meti podsmeha mnogih.

- Moraću vas šokirati time da ni kao dete nisam poverovala učiteljici kad je rekla da živimo na rotirajućoj lopti, jer su mi moja čula govorila da je to laž. Odmah sam postavljala pitanja poput: "Kako onda ne osećamo rotaciju? Da li to znači da ljudi u Australiji stoje naopačke? Da li to znači da se avion prilagođava krivini zemlje?" Da nam je rečeno drugačije, svi bismo znali da je zemlja ravna, potpisujem - napisala je ona, pa uz jednu fotografiju slikovito objasnila svoje tvrdnje.

Andreana Čekić, BudvaFOTO: ANA PAUNKOVIĆ

- Da li se mi zaista u nekom trenutku, i u kom tačno, okrenemo, nazovi naopačke, kad letimo dužim letom? Da li je to moguće, a da mi to, zahvaljujući gravitaciji, ne osetimo. Avion ne spušta nos, što su svi piloti potvrdili. Da li to znači da gravitacija ima svest, pa tačno zna da upravlja avionom koji leti ravno - napisala je tada ona, a uz sve to dodala je i snimak pilota koji govori da se avioni kreću ravno, kako bi time zaključila svoju teoriju.

(Kurir.rs)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Gile

17.11.2022 22:27

Blago li je nekim ljudima :-)

ODGOVORITE
Name

Re

18.11.2022 06:17

Cura još nije naučila da se biseri ne bacaju pred svinje. Mlada je.

Name

Zeljko

18.11.2022 06:31

Važno je da dobro pjeva i zavija pa da stoka može da se baca u trans i pije i tuče se po kafanama…. Ovima dajete pare na muzici…. Svi ce se smijati a sutra opet isto, rokaj loči i ku*či se onim čim se treba stidjeti….

Name

Nezgodan

18.11.2022 00:53

Da li neko moze da organizuje odvodjenje ove osobe do same ivice te ravne ploce? Postoji li sansa da ona padne sa te ivice? Pitam za prijatelja...

ODGOVORITE
Name

Nakovanj

18.11.2022 02:15

Tako je baš si čekić ?

ODGOVORITE
Name

djuro

18.11.2022 03:12

Ona je u pravu to je moj deda sutnuo loptu tako jako da je probila atmosferu i sada je tu pa je ona zbog toga malo zbunjena ali unuci ce joj nadam se shvatiti o cemu se radi.

ODGOVORITE
Name

Alex

18.11.2022 05:37

Ovo je kriticko razmisljanje i ne uklapanje u matricu kojom nas filuju od kad se rodimo...mozda nije tacno ni jedno ni drugo vec nesto trece ali je poenta u tome sto zena sumnja i to je dobro...da postavi pitanje nekom naucniku on bi joj srucio brdo nazovi argumenata koje ona ne bi shvatila a koji nisu nista drugo nego opet citiranja Americkih nazovi naucnika koji plasiraju te tvrdnje iz interesnih razloga...elem, jeli projekcija ili ne jeli ploca ili ne nije ni bitno...bitno je imati kriticko razmisljanje i ne prihvatati matricu koju ti namecu...(kao sto namecu matricu da je i Srebrenici bio genocid a svi znamo da nije npr)

ODGOVORITE
Name

Zgiriotecale

18.11.2022 10:03

E moj Alex, iz incesta nastali promasaju. U Srebrenici nije bio genocid isto ko sto Nato nije bombardovao Srbiju. Tatin isprdak!

Name

BB

18.11.2022 06:00

I vi ovakvim budalama dajete publicitet. Fuj.

ODGOVORITE
Name

realnost

18.11.2022 06:11

Zena ima pravo: Nas zivot je projekcija objektivne stvarnosti.

ODGOVORITE
Name

WUK

18.11.2022 06:18

KOJE OVA PAMETNICA. OVO MAJKA RIJETKO RADJA. MILETA OBAVEZNO OVU PAMETNU CURU ZA MINISTRA NAUKE I TEHNOLOGIJE. A ZMAJA IZ SIPOVA MINISTRA ZA POLJOPRIVREDU. PREDSJEDNIK VLADE JE NAD PROSJECNO INTELIGENTAN. PREDSJEDNIK R. S. KAO ANSTAJN. MA NEMA DALJE PAMETI DO JAJA.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

18.11.2022 06:47

Budalu niti j.... niti kuci vodi

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

18.11.2022 07:10

Pa i crkva podržava teoriju ove naučnice, naročito o zemlji kao ravnoj ploči koju nose 4 slona i stara je 6 hiljada godina

ODGOVORITE
Name

kal

18.11.2022 07:47

Težak zanat je zabavljati druge,sve je u tu svrhu.

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

04.12.2022 20:13

Ženska je na nekim žešćim narkoticima..to se vidi po stalnim skandalima koje radi.

ODGOVORITE