Борци: Иза јавног патриотизма стоји криминал и издаја!

"Да ли је други октобар 2022. године је био дан када је народ побиједио сам себе или дан када су појединци лукаво побиједили народ. У сваком случају народ је изгубио. Било је гласање, али не и избори", стоји у саопштењу Удружења ветерана Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске. 

Република Српска 17.11.2022 | 15:39
Борци: Иза јавног патриотизма стоји криминал и издаја!

Како кажу, и ЦИК је званично саопштио да су пребројавали гласове, и саопштили су резултате пребројавања, али не и резултате избора.

"Мртви не бирају, а гласали су. Одсутни не бирају, а гласали су. Бира се на овлаштеном изборном листу, а поред њих гласало се и на фотокопијама и фалсификованом одштампаном папиру. Лидери ткз. побједника простачким ријечима су вријеђали чланове ЦИК-а, поручили јавности БиХ, Европе и свијета да неће признати резултате гласања које утврди ЦИК. Поднијели су тужбе против чланова ЦИК-а. Када је ЦИК саопштио да су они побједници промијенише своје одлуке, заборавише своје изјаве и поче ватромет, банчење, славље и захвале народу (читај онима који су за њих крали) како би они на исти такав начин наставили да "воле" Српску", стоји у саопштењу и додаје: 

"Сада воле и тај непријатељски ЦИК и признају му непристрасност и поштење. Шта би са опозицијом која је обећала борбу до посљедње капи зноја (можда црвеног)? Протести, обећања и изливи емоција и ??? Они најгласнији опозиционари већ бирају возаче и секретарице и трче у Парламент. Послије буре пирну југо и отоплише се лица због функција и парица. То што опозиција на такав начин даје пуни легитимитет и легалитет онима које су звали лопови и криминалци ником ништа. Ујео вук магарца."

Због чега господо из опозиције не бојкотује покрадене изборе, питају из удружења.

"Због чега се као политичке партије које имају јасне доказе да избори нису били регуларни нисте одрекли својих мандата (а врло добро знате да не могу припасти другим политичким партијама)? Због чега не настављате најављену ванпарламентарну борбу до истине, како би оправдали  повјерење које су ваши бирачи имали у вас ? Да ли  уласком у Парламент са онима који су покрали вољу народа (како сте ви јавно говорили) сада им, чином уласка у Парламент, држите љестве којима се они пењу на власт. Питате ли се шта ће вам на тај поступак рећи народ који је за вас гласао?", питају Ветерани.

"Ми борци окупљени око Удружења ВООР Републике Српске јавно обећавамо: Више ћутати нећемо. Поздравићемо сваки искрен, часан и позитиван потез без обзира са које стране долази и јавно, оштро, безкомпромисно без обзира на посљедице критиковаћемо и спречавати све штетне посљедице по народ и Републику Српску, без обзира од кога долазе (позиција, или опозиција). Крварили смо и гинули за Републику Српску, њен просперитет и бољи живот народа. Ми нећемо и немамо право ћутати јер заклели смо се својим животима и чашћу да ћемо је чувати од сваког узурпатора", истиче се у саопштењу.

Изгледа, како кажу, да обманама, преварама и лажима у Републици Српској нема краја.

"Договор актуелне и будуће власти у Републици Српској са страним фактором је јасан. Власт ради по директивима странаца, а народ храни преварама, лажним обећањима и лажним патриотизмом иза којег стоји криминал и издаја", наводе они.

Истичу да најновији и најупечатљивији примјер је одлука о наставку активности БиХ у придруживању ХАТО пакту.

"За власт у Републици Српској више ништа не значи ни став Народне Скупштине Републике Српске о путу уласка БиХ у НАТО, па се став Народне Скупштине Републике Српске није ни тражио. За власт у Републици Српској више ништа не значи ни став Србије у вези придруживања НАТО савезу. Упорно говорите да пратите став и политику Србије, а радите управо супротно и на овакав начин све отвореније показујете да пратите став и политику Хрватске", саопштено је.

То су само, тврде, поједини негативни резултати народне ћутње на самовољу политичких моћника и њихово игнорисање воље и права народа.

"Запитајте се ви који сте сво вријеме ћутали, ви који сте се сада ућутали и ви који ово подржали шта нам раде и шта сте урадили, прије свега, себи и својој породици, а онда и цијелом српском роду. Ови избори су коначно показали право лице МЗ и њених представника колико и како  се они* боре* за мир, стабилност, поштовање владавине права и спровођење демократских процеса у БиХ", категорични су у удружењу ВООР РС.

Ови избори су, како кажу, показали право лице лицемјера , обмањивача и узурпатора.

"Изабрани су и подржани заједно са спољним непријатељима Републике Српске, а сви ћемо трпјети и испаштати! Ми ћутати нећемо на било чија недјела. Борци су заштита државе и народа и тако ће се и понашати. Ми смо овуРепублику стварали и ми ћемо  је и сигурно и бранити од свих угњетача, поготово оних чији су инереси изнад интереса Републике Српске и интереса и воље њеног народа", поручено је у саопштењу за јавност ВООР РС.

(БН)

Коментари / 61

Оставите коментар
Name

Лука

17.11.2022 14:43

Све се врти око лажи и превара народа, а истовремено раде супротно, уништавају Републику Српску плачкајучи до задњег. Ни камен на камену остати неће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стање ствари

17.11.2022 15:03

У систему вриједности који је створен под инструкцијама Додика не мозе се ниста добро оцекивати. Свједоци смо свакодневно да се привреда и њени погони распродају у стецајним поступцима, а да роба свих врста константно поскупљује. БиХ има јос спољну љустуру док унутра имамо све слабију зиву масу која цини друство! У времену када су развијене економије попут Германије у кризи, БиХ овако ослобљана је препустена валовима који је носе све даље и даље од обале!

Name

Ре

17.11.2022 16:14

Па ето сто ви ниста нисте урадили осим сто писете. Сад це леци на рацун несто пара и висе се нико неце јавити дузе вријеме. То се десава код свих удружења. Ако сте вец спремни ево ви поведите народ кад не зна опозиција

Name

Ре

18.11.2022 06:13

Слажем се! Уз то се питам зашто борци ћуте све ове године? Пустили дезертера да влада и уништава оно што су они крвљу, сузама и знојем назочили. Коначно се пробудили! Боље икад него никад!

Name

Милош

17.11.2022 14:45

У праву сте, после Додикове власти камен на камену остати неће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

17.11.2022 16:22

Готово је то, РС је презадужена, а домаће производње скоро да нема. У случају побједе неких других и бољих треба кренути у обнову РС и враћање отете имовине од тих проклетиња што покрадоше све.

Name

Ехех

17.11.2022 14:48

Не да је продата јасеновацка градја, он и цавиц су продали српску, а кад то буде видљиво јер је српска лаз, бице касно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

17.11.2022 17:47

И бог је диго руке од нас срба у Р С. Нема нам спаса од нас самих. Лако ће странци одузет лову овим нашим гангстерима. А пустају их да се задужују да би лакше покуповали нац. Добра. Нигдје нема да може радит у државној управи човјек којем се суди, који је осуђен, само код нас. Ограничи плату из буђжета на једну плату па би видјели дал би се отимали за три посла

Name

Реално

17.11.2022 14:48

Да народ све ове године има за кога гласати, не би ови несрецници били на власти ни секунде, а камоли 10 изборних циклуса заредом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр

17.11.2022 14:48

"Борци", имали сте шансу кад се гласало а гласали сте за секту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

17.11.2022 16:29

Не стављај ветеране под наводнике! Они су бар у саопштењима недвосмислени док се званични БОРС претворио у добро организовану армију климоглаваца. Борци у вееликој већини су подржали опозицију. Свјесни су продаје Јасеновачке грађе као и чињенице ко је био усташки сатник Пејо Марић. У овој ситуацији није паметно тестирати стрпљење бораца.

Name

Патриотс

17.11.2022 19:48

Док је Вукотића и слични њему никад неће бити борачког јединства

Name

Татар

17.11.2022 14:49

Господо борци требали сте знати да ће вам жестоко скочити на нос 100 КМ. Јесте ли можда помислили да то Миле даје онако!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица

17.11.2022 15:31

Послије рата пала је команда на лијево круг и они сто су били на зацељу избили су на прво мјесто. Бораца нема нигдје. Видите ко је уз Бају, људи који немају дана рата, усли у 80 године, примају плате, пензије, отпремнине по неколико пута, нусу то мала средства, зато су мала примања бораца(Новиц, Спириц, Радмановиц, Мајкицка). Тако расипниство ни Америка неби финансиски издрзала. Борци морају бити далеко упорнији у застити своијх права, а не продавати се за ситне паре.

Name

Тихи

17.11.2022 15:52

САМО ОВИ ИЗ БОРАЦКИ ОРГАНИЗАЦИЈА ТРЕБА ДА СУТЕ СВЕ СУ ТО ВОДЈЕ ДОДИКОВЕ ТРУЛЕ ПОЛИТИКЕ И ДУПЕЛИЗЦИ СНСД И ДОДЕ А ОВАМО ЛАЗУ НАРОД ,МАРС БРЕ.

Name

Слависа

17.11.2022 14:51

За мене њихове оцене не значе ама баш ништа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

17.11.2022 14:57

Па шта чекате проведите ви протесте и ја сам борац ми смо ово створили а не дезертери који сада коло воде треба насилно ућ у скупштину па да видимо ко ће нас истјерати а не нека саопштења ко бабе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

17.11.2022 17:12

У Бакинце отици на имање,па тек онда у Скупстину.

Name

О сад тек

17.11.2022 14:58

А додиг 56 милиона а зељкица милионима се играјууу као са кликерима док борацке категорије тј Жртве рата остецене по медјународнон закону о рату од партијаса котумпираних на влати и инстслираних у представниство бирацке орг типа дјокиц лондонски дјак пљацкарос м8нистар за гиниса па тогиц па савановиц па цургузззз па савциц позадинацбпа тако редом све папци поткуповани од власти сли са дрзавним тј будзетским новцем као и сви папци прелетаци уцијењени са радним мјестом паразитским побогу од рата до данас!! Има ли закон за све једнак?????? Доклеее???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

17.11.2022 15:03

Већина тих "бораца" је гласала за Додика јер он "не да српску". Знам лично много њих који су и даље убијеђени да је Додик патриота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре критичар

17.11.2022 16:36

Потпуно си у праву. Овим саопштењем дају Додику простора да и даље манипулише о тобожњој угрожености Републике Српске од разних измишљених непријатеља, умјесто да га отворено питају шта ће њему буџет од 56 милиона а они већином живе да не кажем биједно али сигурно лошије него што су заслужили.

Name

Милионер Патриота

17.11.2022 17:06

Па што тјера народ да у стампеду напушта ову апатичну Републику?

Name

ИГМАНСКА ХАЏИЧИ

17.11.2022 15:04

Маааарррршшшш полтрони сектини. Види сада се сјети ли да ће српска бити буквално земља стараца и сиромаха, а остали наркоман. Да сте били поштени на изборима неби данас кукали. Сада је Баја лагано крчми. Алумина, рудник Љубија, Електро привреда сели у Лакташке, поскупљује струја и регистрација возила. Тек је почело. Баја још жешће молим те, е сада први пут имаш моју подршку. Хоћете ви продавати гласове и вјеровати свим лажима секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.11.2022 15:15

Немам ријеци за овакав полтронски народ, без имало достојанства. Највецим лоповима и криминалцима смо препустили власт. Млади бескицмењаци који зеле посао сви одреда уцлањени и гласали за секту. Не знају бескицмењаци да сјеку грану на којој сједе. Е борци, зар сте се борили и гинули за овај картел од Републике.

Name

Ре игманска од тонија

17.11.2022 15:44

Тако је брате

Name

И

17.11.2022 15:56

Ста смо дозволили да нас дезертери и профитери називају издајницима,енглеским спијунима,српске напацене борце,

Name

Милан

17.11.2022 15:10

Значи распада се и ПДП након јавног писма Јелене Тривић које је упутила руководству ПДП-а у коме је рекла да уколико буде Драшко Станивуковић у странци да она неће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупане

17.11.2022 17:17

Није ријец о ПДПу,о борцима је вијест,то тебе не занима,ии твог газду

Name

Ре

17.11.2022 17:22

Ајде што се распаде ПДП, распаде се РС, али послије овог подржавам Бају да распише референдум за осамостаљење и да одмах растјерамо оне Натоовце са Мањаче а помоћи ће и Змај од Шипова са подвикивањем и ћерањем,он то зна.

Name

Јаран

17.11.2022 17:49

Ја мислим да је ово крај за р.српску.

Name

Милан за Глупана

17.11.2022 18:22

Ријеч је о томе да сте такву неспособну особу нудили да води Републику Сроску а она неспособна да се носи у својој странци а камоли да води Републику Српску а тек да се брине о правима бораца што је незамисливо! Претпоставити је да ће се и многи од вас који сте за њу гласали застидити и зацрвенити због тога за кога сте гласали!

Name

Ре

17.11.2022 19:07

Дезертеру,ти си опет промасио тему. Реци ти нама ко прода Јасеновацку градју.

Name

Милан за Ре

17.11.2022 20:18

Нешто вам та прича никако не пролази јер 5 пута заредом губите изборе, ахахахахсхахахахаха!

Name

11903

18.11.2022 10:30

Милане, видим да у одговору спомињеш категорију "стид" Ето мене је стид твоје мајке иако је не познајем што је тако нешто родила?

Name

анна

17.11.2022 15:11

Нико ми се не гади ко тај Милорад Додик, али гори од њега су они, који за 100 марака гласају за њега. Само напрјед, убијај издајницки народ мучки ко хитлер у гасној комори сто је убијао. Ја се држим федерације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахх

17.11.2022 17:04

Додик је мудар политицар, као воли он РС, одцијепице РС, промијенуце устав, а ниста од тога нема, а оно сто треба рјесавати бјези од тога, развијати привреду, јацати сколство ,здравство, повецати примања борцим, пензионерима, радницима итд

Name

грог

17.11.2022 15:35

Кукајте сад, кад је био дан избора висе од пола вас није гласало, и какве су то назадне идеје, нове генерације немају ниста против пута у НАТО, јер је то једина сигурност за БиХ, ви сте заглавили ментално у деведесетим годинама, јос увијек се бавите оним сто ради Србија, а најмање це та Србија патити ако додје до срања у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.11.2022 17:12

Зар је неко вјеровао Милокраду Лажљивом када је причао да неће у НАТО????

Name

@ Ре

17.11.2022 17:57

Оцигледно јесте и даље вјерује.

Name

Прњавор

17.11.2022 15:46

Како сте се борили,тако сте и добили..сваки 4 србин утеко у ЕУ,а послали сте националне мањине да ратују за"српство и велику србију".сви сте ви 1 велике јајаре..а додик највећа..иста тактика и код русса,у Украјину послали чечене,бурјате,казахстанце,дагестанце..да гину за путинову империју..70%муслимани.и онда кад чујем ове овде беднике кад кажу:"русси,православна браћа"..знате ли ви ишта иоле о руссији и путину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

17.11.2022 15:47

Ова власт је од странаца добила мандат да " угаси" Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мина

17.11.2022 15:52

Аууу тата, вјееујем да ово нису оцекивали владајуци а нити опозиција која је зашутила као мумија (цаст изузецима)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРЕТО

17.11.2022 16:38

Јели то борацка организација имала своје представноке на бирацким мјестима, јесу ли и они политицка организација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

17.11.2022 17:24

Немогу да верујем да неко овако нешто напише након толико година патње бораца и народа али да само кажем да у Српској више нема борац јер их је купио криминалац БУРЛЕ доћи ће време када ћемо преиспитати и борце продане душе попут ЈАЈАРЕ Вукотица. Гдје је сада "борац" јебем ли му издајницку кољевку

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕФЕНДИЈА МИЛАН

17.11.2022 17:39

Нема везе, преспавали сте највазније вријеме и дозволили олосу да унисти скоро све сто је крвљу натопљено Давно сте се требали разрацунати са олосом и лазним патриотизмом који се обогати а младост растјера из републике. Република се брани радом, резултатима и постењем а не србовањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг

17.11.2022 17:51

Устаните браћо време је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.11.2022 17:54

Па хајмо сви борци изаци на улице, а не само овако лапрдати бвзе, највеци је лоповлук у борацкој орг.,назалост. Једну борацку организацију направити а не тридесетак и сви се ујединити,избацити оне профитере који нису били дана у рату, цуј сад нас има 210 000 хилхада па има ли ико нормалан да у то повјерује све вај јеб...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

17.11.2022 18:04

Неки људи укљуцујуци и ове вјерују изгледа висе политицарима него сто својим оцима процитају. Вањска политика се води у институцијама БИХ, не у НСРС. Цланство у НАТО је једногласно усвојена. Једностране одлуке нуко не увазава, срби нису једини у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyw

17.11.2022 18:29

Добро Јутро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

17.11.2022 18:50

И тако нам је изгледа од средњег вијека, нешто је проб'о довести у ред цар Душан, ал су га се брзо отарасили, ко и Ђинђића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

17.11.2022 19:00

Па људи тако је већ 20 година и ви ништа, појединци који немају ни трунку власти добијају мјесечно и по сто хиљада марака а да и незнају зашто, а ви шутите и трпите па трпите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

17.11.2022 20:31

Нисам папиролошки члан Ветерана, али ветеран сам свакако... Свака вам част на овом саопштену или изражавању става!!! Зашто је све ово испало овако знају чини ми се и позиција и опозиција, народ незна. Жао ми је што из БОРС-а, нема ни слова по овом питању...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

17.11.2022 23:40

Е моји борци теско нама са оним који су се продали за сендвиц и заборавили људство и цојство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

18.11.2022 02:14

Борци су обесправљени већ скоро 30 година од окончања рата.Наравно да Стевандић није,он је ипак снимио филм.Има човјек црно на бијело,пардон,у колору, како гања ненаоружани народ,цивиле по Котор Вароши.Милионе згрчу,краду,док борци гладују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анам вам там

18.11.2022 02:22

Дигните и ви својој дјеци кредите ко што је Додик својој.Да не буду наркомани и клошари.По сто марака сте сви узели.Ваљда је довољно за 4 године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Што

18.11.2022 08:08

би народски рекли "Каааасно Марко нба Косово стиже", видио својим очима куда то иде ,доживио и рекао још 1993.године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

18.11.2022 10:03

РЕ БИРО. У ПРАВУ СИ. ГУБИМО ВРИЈЕМЕ НА САОПТЕЊА. САДА ЋЕ ОТИЋИ И ОВО МАЛО СТРУЧНИХ И МЛАДИХ. НИ МАЈСТОРА, НИ ИНЖИЊЕРА, НИ ДОКТОРА, НЕМА НИ БЛИЗУ ПОТРЕБА. ШТА ЧЕКАТЕ. ВИ СТЕ СТВОРИЛИ РС. ПРВО У БАКИНЦЕ СА ЗАХТЈЕВИМА, ПА У СКУПШТИНУ. ВИ ИМАТЕ ПУНО ПРАВО. ПРВО УСТВАРИ СВОЈУ КОМАНДУ У РТРС И СТАЛНО ОБЈАВЉУЈТЕ, ШТА ТРАЖИТЕ ОД ВЛАСТИ, А ШТА И ОД НАРОДА. ОД НАРОДА МИР. А ОВА ПОЛИЦИЈА НЕ БИ ТРЕБАЛА ПИСНИТИ. ЗАР ЗА ВУКЕЛИЋА, КОЈИ ЈЕ БРАНИО НАРОДНУ ИМОВИНУ ЈОШ НИСУ НАШЛИ УБИЦЕ, У ЦЕНТРУ БЛ. А ПЛАТЕ И ОПРЕМА, БАДАВА. МИГРАНТЕ У БЛ СКОРО, НАРОД ИМ ДОЈАВЉУЈЕ. ТО СУ ОНИ. НЕТРЕБАЈУ НАМ АУТОБУСИ. НАРОД ЋЕ УЗ ВАС И ПИЈЕШКЕ. НЕМОЈТЕ ЧЕКАТИ 4 ГОДИНЕ. И ВУКАНА И ЈЕЛЕНУ. ВИ ИМАТЕ СВА ПРАВА. СВЕ ЈЕ ГТОВО. ИЗНУТРА, РАК ЈЕ ЗАХВАТИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"

18.11.2022 10:25

ПОШТОВАНИ. РИСТО ЈЕФТИЋ. МИ СЕ БОРИМО ДА ПРЕЖИВИМО. ПРЕУЗМИТЕ ПРВО УРЕДНИШТВО РТРС И СА ЕКРАНА ОБАВИЈЕСТИТЕ НАРОД. ВИ ИМАТЕ ПРАВО И НИКО ВАМ НЕ СМИЈЕ СТАТИ НА ПУТ. ОНДА У БАКИНЦЕ, ПА У СКУПШТИНУ. МИ ВИШЕ НЕМАМО, НИ МАЈСТОРА, НИ ИНЖИЊЕРА, НИ ДОКТОРА. ОДЕ МЛАДОСТ, А МИ НА ТЕЛЕФОНУ ГУБИМО ВРИЈЕМЕ. НЕМОЈЕТЕ ЧЕКАТИ ДА ЈЕЛЕНА И ВУКАН, БЕЗ МАРКЕ ХОДАЈУ ПО РС И УЧЕ НАРОД ДЕМОКРАТИЈИ. ИДЕ НАМ И ЖИВОТ И РС. СВЕ ЈЕ И ПОКРАДЕНО. НИКО НАС ИЗ ВАНА НЕ УНИШТАВА, КАО МИ САМИ СЕБЕ. РАК ЈЕ ЗАХВАТИО ЦИЈЕЛУ УНУТРАШЊОСТ. ВИ СТЕ АУТОРИТЕТ, ЗА СВАКОГ ЧОВИЈЕКА. И СНАГА, КОЈОЈ НИКО НЕ СМИЈЕ СТАТИ НА ПУТ. ПА ЧЕГА СЕ ВИ БОЈИТЕ. НАРОД ЋЕ ВАС МИРНО ПОДРЖАТИ. ВИ САМО ЗАХТЈЕВЕ ИЗНЕСИТЕ. ДНО ЈЕ ДНА. НЕМА СЕ ЧЕГА БОЈАТИ, ПОГОТОВО, ШТА СМО СВЕ ВИДЈЕЛИ ДО ИЗБОРА, НА ДАН ИЗБИРА И САДА ДОДИК ОБЈАВИ СТРУЈА ИДЕ ГОРЕ. А СВЕ ЈЕ ПРЕВРШИЛО СВАКУ МИЈЕРУ. Обичан грађанин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

18.11.2022 14:11

Одлићно сте констатовали и окарактерисали тренутну друштвено политичку ситуацију у РС, и сад вам још само предстоји активност, да конкретно предузмете одговарајуће радикалне мјере, које ће свакако промијенити стање у овој држави на боље!?? Баш ме живо занима који сљедећи корак ћете предузети!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

око све види

20.11.2022 13:53

сјецам се гостовања на телевизији пред изборе Радана Остоица кои казе ја сам са влатима договорио да се то мирно ријеси да нису потребине демострације а сви цемо да видимо то а сада видимо колико је ефекта имао такав договор све дудук мозе да купи јер нико не мозе да га контролисе сви будзети су у његовим рукама зато га водитељи уна тв назива богом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

20.11.2022 15:55

криминалац дидик се по борцима писа, он је себи одобрио будзет од 50.000.000 а ви сто сте гинули нисте ни заслузили боље, нисте ни срби јер прави србин је додик он је сверцо цигарете док сте ви крварили, сад јос лаксе себи одобри милионе а ви гледајте у супље дзепове.

ОДГОВОРИТЕ