Кељменди сарађује са Тужилаштвом, истрага све шира

Елвису Кељмендију, којег Тужилаштво БиХ терети за организовани криминал и промет наркотика, а у вези с истрагама о Скy апликацији, и даље је на снази кућни притвор – забрана напуштања мјеста пребивалишта.

Босна и Херцеговина 15.11.2022 | 17:07
Кељменди сарађује са Тужилаштвом, истрага све шира

Кељмендија, такође, два пута дневно, а према рјешењу Суда БиХ, обилази полиција како би се увјерила поштује ли мјере забране које је предложило Државно тужилаштво.

Ову информацију потврдио је за „Аваз“ његов адвокат Сенад Крехо. Кељменди је, подсјећамо, пуштен из притвора у Војковићима прије мјесец, а након што је пристао на сарадњу с Тужилаштвом БиХ.

Он је, а што је “Аваз” и објавио, ошмекао своје сараднике, прије свега Ајлина Ахмића и Анела Сејфовића, који су заједно с њим ухапшени. Њима је недавно притвор продужен за још три мјесеца. Питање је када ће након исказа Кељмендија изаћи на слободу.

Послије његовог исказа ухапшен је Денис Стојнић, сарајевски ММА борац и угоститељ.

Али је и он, по узору на кума Елвиса, одлучио “пјевати” тужиоцима па је „зарадио“ кућни притвор.

Према информацијама „Аваза“, Кељменди интензивно сарађује с Тужилаштвом. Он је у протеклих мјесец више од пет пута био у овој институцији. Но, сваки пут без адвоката.

Како даје изјаве, тако се истрага шири и иде све даље. Овога пута према полицијским службеницима с којима је сарађивао и чију је заштиту имао. Тужилаштво има аса у рукаву, питање је само када ће кренути нова хапшења и до кога воде.

(Аваз   Фото: Аваз)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Додик

15.11.2022 16:28

Када ће те доћи по мене? Никада, јер сам ја држава, сад иде пун гас наредне 4 године! Позз...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

15.11.2022 16:50

А шта кад продају те 4 г.А проћи ће врло брзо

Name

Раде

15.11.2022 19:19

Они су застицени а народ це да плати и ако це ја. Акобогда сце продати и одох сто даље од ове рупе црне дабогда све пропало распало се њихова дјеца милијоне имају у овом систему а наса да буду 3 класа

Name

Посматрач

16.11.2022 08:20

Мафија контролише све институције од ЦИК преко МУП и Тужилаштва до најниже позиционираног чиновника!Ово нам је наша борба дала да имамо месара за маршала

Name

Форензика

15.11.2022 16:51

Чуј питање а ста се чека ако докази чврсти постоје страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Албанац из И Сарајева

15.11.2022 18:12

Елвис је наш капо и ми купујемо лагано И Сарајево а кад Додик лдвоји Р Српску ко ће да нам може шта

ОДГОВОРИТЕ