Држављанин Србије ухапшен по потјерници Интерпола

Припадници Граничне полиције су од недјеље, 13. новембра, до данас ухапсили четири лица према потрагама које су расписали судови у БиХ.

Босна и Херцеговина 15.11.2022 | 12:17
Држављанин Србије ухапшен по потјерници Интерпола

- Гранична полиција БиХ ухапсила је на прелазу Рача држављанина Србије чији су иницијали Љ.Л. /52/ према потјерници Интерпола из Рима због кријумчарења дроге.

Припадници Граничне полиције су од недјеље, 13. новембра, до данас ухапсили четири лица према потрагама које су расписали судови у БиХ.

Ухапшени је предат службеницима Судске полиције Суда БиХ, саопштено је из Граничне полиције.

На граничном прелазу Попови код Бијељине јуче је ухапшен држављанин БиХ иницијала Р.А. /42/, након што је установљено да га потражује Основни суд у Добоју ради издржавања казне затвора.

Држављанин Хрватске Ј.Б. /40/ јуче је ухапшен на прелазу Орашје јер га потражује Општински суд у Живиницама због кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја.

Припадници Јединице граничне полиције Градишка јуче су ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали О.С. /68/ јер га потражује Општински суд у Сарајеву због кривичног дјела злоупотреба положаја или овлаштења.

На Аеродрому Тузла у недјељу, 13. новембра, на лету из Нирбнерга, ухапшен је мушкарац са двојним држављанством БиХ и Србије чији су иницијали М.П. /46/, након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Сви ухапшени предати су надлежним центрима судске полиције. 

(Срна Фото: Анадолија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ММО

15.11.2022 11:57

Свака част за граничаре то су све добри људи и момци поготово млађи кадар.Наравно има и лосих али се то полако чисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

15.11.2022 14:02

Нису они то радили то је неко други Опет се дигли против српког народа Ово су 4 невинасца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

15.11.2022 21:23

Шта вам је са момком који је нашао највећу запљену цигарета од када постоји гранична полиција није ли вас стид шта сре му радили све збиг тог умјесто да га наградите.Тај момак је спасио девојчицу из Сирије у Великој Кладуси представио и БиХ и граничну полицију целом свијету у најбољем и најљепшем облику то нити и једна земља у окружењу није доживјела укуцај те ЗАГРЉАЈ КОЈИ ОТАПА СРЦА

ОДГОВОРИТЕ