Državljanin Srbije uhapšen po potjernici Interpola

Pripadnici Granične policije su od nedjelje, 13. novembra, do danas uhapsili četiri lica prema potragama koje su raspisali sudovi u BiH.

Bosna i Hercegovina 15.11.2022 | 12:17
Državljanin Srbije uhapšen po potjernici Interpola

- Granična policija BiH uhapsila je na prelazu Rača državljanina Srbije čiji su inicijali LJ.L. /52/ prema potjernici Interpola iz Rima zbog krijumčarenja droge.

Pripadnici Granične policije su od nedjelje, 13. novembra, do danas uhapsili četiri lica prema potragama koje su raspisali sudovi u BiH.

Uhapšeni je predat službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije.

Na graničnom prelazu Popovi kod Bijeljine juče je uhapšen državljanin BiH inicijala R.A. /42/, nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju radi izdržavanja kazne zatvora.

Državljanin Hrvatske J.B. /40/ juče je uhapšen na prelazu Orašje jer ga potražuje Opštinski sud u Živinicama zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška juče su uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali O.S. /68/ jer ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

Na Aerodromu Tuzla u nedjelju, 13. novembra, na letu iz Nirbnerga, uhapšen je muškarac sa dvojnim državljanstvom BiH i Srbije čiji su inicijali M.P. /46/, nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Svi uhapšeni predati su nadležnim centrima sudske policije. 

(Srna Foto: Anadolija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MMO

15.11.2022 11:57

Svaka čast za graničare to su sve dobri ljudi i momci pogotovo mlađi kadar.Naravno ima i losih ali se to polako čisti.

ODGOVORITE
Name

AR

15.11.2022 14:02

Nisu oni to radili to je neko drugi Opet se digli protiv srpkog naroda Ovo su 4 nevinasca

ODGOVORITE
Name

Sramota

15.11.2022 21:23

Šta vam je sa momkom koji je našao najveću zapljenu cigareta od kada postoji granična policija nije li vas stid šta sre mu radili sve zbig tog umjesto da ga nagradite.Taj momak je spasio devojčicu iz Sirije u Velikoj Kladusi predstavio i BiH i graničnu policiju celom svijetu u najboljem i najljepšem obliku to niti i jedna zemlja u okruženju nije doživjela ukucaj te ZAGRLJAJ KOJI OTAPA SRCA

ODGOVORITE