Промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане периоде

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане периоде и мало топлије.

Република Српска 15.11.2022 | 07:59
Промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане периоде

Слаба киша падаће током дана само понегдје на југу. У поједеним предјелима на сјеверу магла и ниски облаци задржаваће се дуже током дана и у тим крајевима ће бити свежије вријеме.

Крајем дана очекује се ново наоблачење са запада које ће у ноћи доносити слабу кишу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, на западу слаб до умјерен југозападни.

Максимална температура ваздуха од 13 до 17, у вишим предјелима и мјестима са маглом од девет степени Целзијусових.

Јутрос преовладава претежно облачно вријеме, а локално је регистрована слаба киша, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница два, Соколац четири, Мркоњић Град, Хан Пијесак и Кнежево пет, Чемерно, Рибник, Дрвар и Рудо шест, Бањалука, Бијељина, Приједор, Нови Град, Бихаћ, Градачац, Тузла и Сребреница седам, Сарајево, Добој, Бугојно, Ливно и Мраковица осам, Гацко девет, Билећа 10, Требиње 11, Мостар 13, те Неум 14 степени Целзијусових.

Највише падавина у току протекла 24 часа било је у Херцеговини, у Требињу је пао 41 литар кише по метру квадратном, у Билећи 16, на Чемерну 10, а у Гацку шест литара кише. 

(Срна Фото:Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар