Медији објавили хапшење жене која је признала напад

Турски медији објавили су фотографије и видеоснимке на којима се може видјети хапшење жене Ахлам Албашир која се доводи у везу са јучерашњим бомбашким хападом, а која је, према њиховим наводима, признала учешће у нападу, као и повезаност са Радничком партијом курдистана (ПКК).

Свијет 14.11.2022 | 10:40
Медији објавили хапшење жене која је признала напад

Успјешном полицијском акцијом је ухапшена жена која је одговорна за терористички напад који се јучер у послијеподневним сатима догодио у централном истанбулском шеталишту Истиклал.

Турски медији објавили су фотографије и видеоснимке на којима се може видјети хапшење жене Ахлам Албашир која се доводи у везу са јучерашњим бомбашким хападом, а која је, према њиховим наводима, признала је учешће у нападу, као и повезаност са Радничком партијом курдистана (ПКК).

Снимак хапшења Албашир објавио је турски портал Ен сон хабер.

Турски министар унутрашњих послова оптужио је Курдистанску радничку партију (ПКК) за бомбашки напад на прометну улицу у Истанбулу у којем је погинуло шест, а рањена 81 особа. Сулеyман Соyлу јутрос је потврдио да хапшење осумњичених.

 

Према наводима, ухапшене су укупно 22 особе, а једна од њих је и Албашир чије је хапшење привукло највише пажње.

(Клиx Фото: Твитер) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Коста

14.11.2022 11:44

То ти је тако када си подрзао Русију а не слусас америку...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

14.11.2022 17:00

Да су богдом сви дрзавници паметни и отресу се америцког и енглеског утицаја и бар покусају своје дрзаве довести до суверенитета, а не овако засипају нас из својих авиона ко зна циме, а сви цуте. Како народ онда мозе постовати своју власт? Никако!!!!

Name

Xxx

14.11.2022 13:13

Свака цаст полицији како су их одма пронасли и ухапсили док се то код нас неце никада десити код нас нема убица а толико породица завили у црно ста знаци лоповска власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

14.11.2022 16:08

Турској је само ово недостајало, односно Ердогану... И гле чуда,, деси се"... Курди ,,криви", а ко би други...и сад може да почне напад и одмазда на њих и уТурској, а за очекивати је и у Сирији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

14.11.2022 17:24

Тешко њој живјеће а неће знати да је жива. Турски зарвор је мјесто гдје човјек осјети патњу у сваком смислу за затворенике је смрт награда.

ОДГОВОРИТЕ