Трамп бијесан: Није задовољан резултатима избора

- Бивши предсједник САД Доналд Трамп бијесан је и "галами на све" након разочаравајућих резултата Републиканске странке на изборима на половини предсједничког мандата Џозефа Бајдена, јавио је Си-Ен-Ен позивајући се на изјаву Трамповог савјетника.

Свијет 09.11.2022 | 15:54
Трамп бијесан: Није задовољан резултатима избора

Иако су републиканци били фаворити за побједу у Представничком дому Конгреса САД, странка тек треба да обезбиједи већину. Слична ситуација је и у Сенату.

Трамп је подржао бројне републиканске кандидате широм САД, од којих су неки изгубили од противкандидата из Демократске странке.

"Сви су били лоши кандидати. Кандидати су важни", рекао је Трампов савјетник, чије име није објављено.

Он је додао да Трамп вјероватно неће одгодити очекивану најаву кампање сљедеће седмице, јер је "превише понижавајуће то одгодити", док остају бројне непознанице.

Предсједавајући Представничког дома Ненси Пелоси изјавила је раније данас да демократе "премашују" очекивања у вези са изборима.

Бројање гласова ради одређивања ко ће контролисати Представнички дом и Сенат настављено је у неколико савезних држава САД, укључујући Аризону, Неваду, Џорџију и Висконсин.

(Срна Фото: ЦНН/Јустин Сулливан/Геттy Имагес) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Шејтан

09.11.2022 15:17

Па важно је кога се истури за кандидата..Замислите да разред на такмичењу представља лош ученик...Треба да се истакне највредније,најуспјешније...Опозиција у Реп Српској губи управо због Бореновића и Шаровића..Од кукања и оговарања нема користи..Само рад и добар глас побјеђују..Код нас још битно знати манипулисати народом.Народом који више верује у тарот него у себе..Опозицији треба један Милорад Додик јер клин се клином избија

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

09.11.2022 15:17

? Оооооо Срби ето вам га сад.Шта цеш сад рудоња пропадосе ти планови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

09.11.2022 18:52

НИСУ КРИВИ БОРЕНОВИЦ НИ САРОВИЦ.ДА ЈЕ ПУТИН БИО УМЈЕСТО ЊИХ НЕБИ ПРОСАО,ЗАПАД ЈЕ ОРЕКО СМИТА И ЦИКа ДОЗВОЛИО КРАДЈУ ИЗБОРА И ПРИГЛАСИЛИ РЕЗУЛТАТЕ ИЗБОРА ФИКТИВНО,КАКО СЕ НИГДЈЕ У СВИЈЕТУ НЕ РАДИ.ДАНАС СУ ГОВОРИЛИ ЈЕДНО,СУТРА ДРУГО,И НА КРАЈУ ДАЛИ САИОСТЕЊЕ У КОЈЕ НИ ОНИ НЕ ВЈЕРУЈУ,ЗСТО ИМАМОПРЕ ПСР ДАНА САИПСТЕЊЕ О РЕКОНСТРУКЦИЈИ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ,ДАНАС АНП,И ТАКО БРЗО СЕ ИСПУЊАВАЈУ ЗСДАЦИ МОЦНИКА КОЈИ СВЕ ДИРИГУЈУ.ВИДИЦЕМО СТА ЈЕ СЛЕДЕЦЕ.

Name

Татар

09.11.2022 15:29

Е моји Амери ви казните за нама барем30година.Јос не знате резултате гласања а у нас 7дана прије гласања зна се ко је победник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

09.11.2022 15:43

Недај боже да ова маскота добије већину..а и обама се нешто трпа,кандидово би се место Бајдена за преседника..и обојица су пронацисти..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

09.11.2022 15:51

Значи и тамо побједјује ко броји гласове хехехехеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр

09.11.2022 16:33

Ангажуј ЦИКБХ и побједа је твоја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналитичар

09.11.2022 16:50

Није битно к'о побјеђује већ ко броји гласове!!?????? Има ли и код њих контролног бројања за случај да је Трамп побиједио??

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОЗАРА

09.11.2022 17:09

Ма ста се секира купи пар папака и ријеси проблем, Нек пита ове са власти како се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

09.11.2022 18:50

Овај Трамп ништа не конта, већина Американаца ради у Војној индустрији, то је код њих нај јача грана привреде, оружје и Војна опрема шибају као луди, сви задовољни, лова капље, зашто би они сада то мијењали ! То што се ратује, Људи гину, дај не будите смијешни, њих то не интересују, још кажу : "види будала, кретена и идиота" !

ОДГОВОРИТЕ