Tramp bijesan: Nije zadovoljan rezultatima izbora

- Bivši predsjednik SAD Donald Tramp bijesan je i "galami na sve" nakon razočaravajućih rezultata Republikanske stranke na izborima na polovini predsjedničkog mandata Džozefa Bajdena, javio je Si-En-En pozivajući se na izjavu Trampovog savjetnika.

Svijet 09.11.2022 | 15:54
Tramp bijesan: Nije zadovoljan rezultatima izbora

Iako su republikanci bili favoriti za pobjedu u Predstavničkom domu Кongresa SAD, stranka tek treba da obezbijedi većinu. Slična situacija je i u Senatu.

Tramp je podržao brojne republikanske kandidate širom SAD, od kojih su neki izgubili od protivkandidata iz Demokratske stranke.

"Svi su bili loši kandidati. Кandidati su važni", rekao je Trampov savjetnik, čije ime nije objavljeno.

On je dodao da Tramp vjerovatno neće odgoditi očekivanu najavu kampanje sljedeće sedmice, jer je "previše ponižavajuće to odgoditi", dok ostaju brojne nepoznanice.

Predsjedavajući Predstavničkog doma Nensi Pelosi izjavila je ranije danas da demokrate "premašuju" očekivanja u vezi sa izborima.

Brojanje glasova radi određivanja ko će kontrolisati Predstavnički dom i Senat nastavljeno je u nekoliko saveznih država SAD, uključujući Arizonu, Nevadu, Džordžiju i Viskonsin.

(Srna Foto: CNN/Justin Sullivan/Getty Images) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Šejtan

09.11.2022 15:17

Pa važno je koga se isturi za kandidata..Zamislite da razred na takmičenju predstavlja loš učenik...Treba da se istakne najvrednije,najuspješnije...Opozicija u Rep Srpskoj gubi upravo zbog Borenovića i Šarovića..Od kukanja i ogovaranja nema koristi..Samo rad i dobar glas pobjeđuju..Kod nas još bitno znati manipulisati narodom.Narodom koji više veruje u tarot nego u sebe..Opoziciji treba jedan Milorad Dodik jer klin se klinom izbija

ODGOVORITE
Name

BL

09.11.2022 15:17

? Oooooo Srbi eto vam ga sad.Šta ceš sad rudonja propadose ti planovi.

ODGOVORITE
Name

STATISTICAR

09.11.2022 18:52

NISU KRIVI BORENOVIC NI SAROVIC.DA JE PUTIN BIO UMJESTO NJIH NEBI PROSAO,ZAPAD JE OREKO SMITA I CIKa DOZVOLIO KRADJU IZBORA I PRIGLASILI REZULTATE IZBORA FIKTIVNO,KAKO SE NIGDJE U SVIJETU NE RADI.DANAS SU GOVORILI JEDNO,SUTRA DRUGO,I NA KRAJU DALI SAIOSTENJE U KOJE NI ONI NE VJERUJU,ZSTO IMAMOPRE PSR DANA SAIPSTENJE O REKONSTRUKCIJI ELEKTROPRIVREDE,DANAS ANP,I TAKO BRZO SE ISPUNJAVAJU ZSDACI MOCNIKA KOJI SVE DIRIGUJU.VIDICEMO STA JE SLEDECE.

Name

Tatar

09.11.2022 15:29

E moji Ameri vi kaznite za nama barem30godina.Jos ne znate rezultate glasanja a u nas 7dana prije glasanja zna se ko je pobednik

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

09.11.2022 15:43

Nedaj bože da ova maskota dobije većinu..a i obama se nešto trpa,kandidovo bi se mesto Bajdena za presednika..i obojica su pronacisti..

ODGOVORITE
Name

Neko

09.11.2022 15:51

Znači i tamo pobjedjuje ko broji glasove heheheheee

ODGOVORITE
Name

Пр

09.11.2022 16:33

Ангажуј ЦИКБХ и побједа је твоја!

ODGOVORITE
Name

Analitičar

09.11.2022 16:50

Nije bitno k'o pobjeđuje već ko broji glasove!!?????? Ima li i kod njih kontrolnog brojanja za slučaj da je Tramp pobijedio??

ODGOVORITE
Name

KOZARA

09.11.2022 17:09

Ma sta se sekira kupi par papaka i rijesi problem, Nek pita ove sa vlasti kako se to radi.

ODGOVORITE
Name

He He

09.11.2022 18:50

Ovaj Tramp ništa ne konta, većina Amerikanaca radi u Vojnoj industriji, to je kod njih naj jača grana privrede, oružje i Vojna oprema šibaju kao ludi, svi zadovoljni, lova kaplje, zašto bi oni sada to mijenjali ! To što se ratuje, Ljudi ginu, daj ne budite smiješni, njih to ne interesuju, još kažu : "vidi budala, kretena i idiota" !

ODGOVORITE