У Израелу о новим методама у безбједности

Приликом песјете Израелу проф.др Дарко Трифуновиц, директор Института за националну и међународну безбједност, састао се са директором највећег Института за против – тероризам на свијету проф.др Боазом Ганором.

Србија 08.11.2022 | 20:51
У Израелу о новим методама у безбједности

Разматране су могућности сарадње два сродна института, обзиром да је ИНИС највеће научно друштво на свијету из области науке безбједности.

Исто тако, проф.др Дарко Трифуновиц, примњен је на највишем могућем нивоу у Тхе Меир Амит Интеллигенце анд Террорисм Информатион Центер (ИТИЦ), којим руковиди пуковник (р) проф.др Схоломо Мофаз.

Истом приликом одржан је састанак са генералом (р) Давид Тзуром, легендом безбједности Израела, генералом (р) проф.др Епхраим Лапид, пуковником (р) проф.др Схаул Схаy као и пуковником (р) проф.др Yонатхан Фигхел, а што је до сада највећи ниво пријема неког научника из Србије.

Том приликом разговарано је о новим методама рада обавјештајних служби као и методама науке безбједности. Такође, договорена је научна сарадња и размјена предавача као и организација заједничког Сертификат курса из области Националне безбједности.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зона

08.11.2022 21:22

Уста се овај Трифуновиц разумије, мозда у пецење ракије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко

09.11.2022 11:31

У све се разумије и неприпада Додиковој секти

Name

разумио

09.11.2022 15:27

Је ли то и безбједност иде на онлине, ха, ха..?

ОДГОВОРИТЕ