Букти рат између бивших чланова Азре

Мени се чини да се њему јако свиђа кад се спомиње ту код нас. Њему је то као вода биљки, храни га. Наводно га ништа одавде не занима, не жели да има везу с тим, а боље него ЦИА зна шта се догађа, каже музичар Јурица Пађен, ког је бивши колега из групе Азра, Бранимир Џони Штулић оптужио да није затражио његову сагласност за донирање одређених предмета недавно отвореном Музеју новог вала.

Забава 08.11.2022 | 20:42
Букти рат између бивших чланова Азре

- Прати сумануто све и притом се понаша као избезумљена хистерична старлета. Не знам шта му то треба. Мој закључак је да је изразито зао и покварен или је то у сфери некакве медицине - наставља Пађен за 24сата.хр.

Beer fest 2018, Aerodrom, Jurica Pađen
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Ајмо да будемо логични. Какве ја имам користи од имена Азра у Музеју новог вала. Шта имам од тога - изнервирано се пита Пађен.

Како каже, оснивач музеја Александар Чрчек га је питао за неке Азрине меморабилије.

- Питао ме имам ли нешто од Џонија. Рекао сам: "Имам!". Али није реч ни о каквим патикама, нисам дао ни своје ни његове.

Džoni Stulic
ФОТО: ПРИНСТСКИН

Пађен је Александру споменуо пешкир и три Џонијеве педале које држи у подруму.

- Рекао сам му ако га назову да ће он потврдити да је то код мене. Али морам и ја да се консултујем с њим - прича Пађен, који је, како каже, потом назвао Штулића који му је дао сагласност за донирање пешкира и три педале.

- Џони ми је рекао: "Немам ништа против, али ја немам ништа с тим. Можеш то да им даш, али ја не желим да имам везе с тим" - додаје Пађен.

<див цласс="ембеддедЦонтент"><ифраме срц="хттпс://www.фацебоок.цом/плугинс/пост.пхп?хреф=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.фацебоок.цом%2Фмузејновогвалазагреб%2Фпостс%2Фпфбид0wвхпехоБхјЦА6WРТовцХЗтрпНВПмЕ547QТ8збМ8СВРЛУјГрвВКхРкТМ4ПјqјQКХ5л&схоw_теxт=труе&wидтх=500" wидтх="500" хеигхт="469" фрамебордер="0" сцроллинг="но" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-мце-фрагмент="1">

Јурица објашњава како је његов мотив за донирање био то што је видео музеј као нешто добро.

- И на крају дочекам овог кретена. То је сумануто. Нема везе с мозгом више. Немам разлога да измишљам овакве ствари. Никога нисам напао. Ни погрешно цитирао. Задњи сингл ми је на првим местима у целом региону, немам разлога, а Штулићу можда фали кликова. Не могу ово да објасним - рекао је на крају Пађен.

Музичар је на крају додао да није сигуран да ли су те изјаве стварно дошле од Џонија, јер, како каже, на Фејсбуку постоји више профила Бранимира Штулића.

- Ако је фејк, повлачим све што сам рекао - закључује.

(Курир.рс/ 24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар