Bukti rat između bivših članova Azre

Meni se čini da se njemu jako sviđa kad se spominje tu kod nas. Njemu je to kao voda biljki, hrani ga. Navodno ga ništa odavde ne zanima, ne želi da ima vezu s tim, a bolje nego CIA zna šta se događa, kaže muzičar Jurica Pađen, kog je bivši kolega iz grupe Azra, Branimir Džoni Štulić optužio da nije zatražio njegovu saglasnost za doniranje određenih predmeta nedavno otvorenom Muzeju novog vala.

Zabava 08.11.2022 | 20:42
Bukti rat između bivših članova Azre

- Prati sumanuto sve i pritom se ponaša kao izbezumljena histerična starleta. Ne znam šta mu to treba. Moj zaključak je da je izrazito zao i pokvaren ili je to u sferi nekakve medicine - nastavlja Pađen za 24sata.hr.

Beer fest 2018, Aerodrom, Jurica Pađen
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Ajmo da budemo logični. Kakve ja imam koristi od imena Azra u Muzeju novog vala. Šta imam od toga - iznervirano se pita Pađen.

Kako kaže, osnivač muzeja Aleksandar Črček ga je pitao za neke Azrine memorabilije.

- Pitao me imam li nešto od Džonija. Rekao sam: "Imam!". Ali nije reč ni o kakvim patikama, nisam dao ni svoje ni njegove.

Džoni Stulic
FOTO: PRINSTSKIN

Pađen je Aleksandru spomenuo peškir i tri Džonijeve pedale koje drži u podrumu.

- Rekao sam mu ako ga nazovu da će on potvrditi da je to kod mene. Ali moram i ja da se konsultujem s njim - priča Pađen, koji je, kako kaže, potom nazvao Štulića koji mu je dao saglasnost za doniranje peškira i tri pedale.

- Džoni mi je rekao: "Nemam ništa protiv, ali ja nemam ništa s tim. Možeš to da im daš, ali ja ne želim da imam veze s tim" - dodaje Pađen.

Jurica objašnjava kako je njegov motiv za doniranje bio to što je video muzej kao nešto dobro.

- I na kraju dočekam ovog kretena. To je sumanuto. Nema veze s mozgom više. Nemam razloga da izmišljam ovakve stvari. Nikoga nisam napao. Ni pogrešno citirao. Zadnji singl mi je na prvim mestima u celom regionu, nemam razloga, a Štuliću možda fali klikova. Ne mogu ovo da objasnim - rekao je na kraju Pađen.

Muzičar je na kraju dodao da nije siguran da li su te izjave stvarno došle od Džonija, jer, kako kaže, na Fejsbuku postoji više profila Branimira Štulića.

- Ako je fejk, povlačim sve što sam rekao - zaključuje.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar