У Њемачкој ухапшен Бјељинац, члан нарко клана

Тужилаштво БиХ, заједно са партнерским институцијама у СР Њемачкој, координира активности повезане са хапшењем осумњиченог Тодоровић Миливоја (1975) из Бијељине, који је лишен слободе у Франкфурту на основу потјернице Тужилаштва БиХ.

Република Српска 08.11.2022 | 16:05
У Њемачкој ухапшен Бјељинац, члан нарко клана

Ради се о осумњиченом који је под истрагом као високо позиционирани припадник међународног нарко–картела, повезан са тзв. ”Шкаљарским кланом”, укључен у кријумчарење и недозвољен промет великих количина опојних дрога из Јужне Америке према земљама ЕУ  и даље према региону Западног Балкана.

У оквиру предмета са дешифрованим Скy и Аном апликацијама, на којем ради Тужилаштво БиХ у сарадњи са партнерским институцијама из ЕУ, као и полицијским агенцијама у БиХ, овај осумњичени идентификован је као припадник организиране криминалне групе, који се углавном налази у иностранству, гдје координира рад особа укључених у кријумчарење опојних дрога, због чега је дошао у фокус истраге полицијских агенција из више земаља.

Тужилаштво БиХ, са партнерским институцијама, предузеће све потребне активности како би се у што краћем року организовало изручење осумњиченог у Босну и Херцеговину ради његовог даљег кривичног процесуирања, саопштено је из Тужилштва БиХ.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Татар

08.11.2022 15:43

У РС или си председник или дрогерас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

08.11.2022 15:44

Знаци Бојан Цијетић- пјеваћ је одрадио и овај пут посао. Тренутно познат као Ђуро Мутави или Бојан Мутави пјевац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

08.11.2022 15:51

Види се по имену да је то нека опасна фамилија од давнина, па ко му даде име? Скаљарски клан и Миливоје а јој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма куд овамо

08.11.2022 16:08

Оставите га Њемацкој нек му тамо суде јер овдје нема среће добиће наногице и бранит ће се од куће. Ово је тамни вилајет од државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

08.11.2022 16:57

Ако га испоруце у Додикстан придонијеце да влада РС има квалитет и јос боље ради за њих

Name

Станко

08.11.2022 21:30

Па зото је ухапшен , јер је хтео тако! Он је наредио овим идиотима да распишу потјерницу јер овде неће бити судјен а ако га потјера нека друга багра можда и буде судјен. Зато је све инсциниро, да уђе кући као слибодан цовјек можда има и мандат посланика ? Ја мислим да има додо му је све средио.

ОДГОВОРИТЕ