U Njemačkoj uhapšen Bjeljinac, član narko klana

Tužilaštvo BiH, zajedno sa partnerskim institucijama u SR Njemačkoj, koordinira aktivnosti povezane sa hapšenjem osumnjičenog Todorović Milivoja (1975) iz Bijeljine, koji je lišen slobode u Frankfurtu na osnovu potjernice Tužilaštva BiH.

Republika Srpska 08.11.2022 | 16:05
U Njemačkoj uhapšen Bjeljinac, član narko klana

Radi se o osumnjičenom koji je pod istragom kao visoko pozicionirani pripadnik međunarodnog narko–kartela, povezan sa tzv. ”Škaljarskim klanom”, uključen u krijumčarenje i nedozvoljen promet velikih količina opojnih droga iz Južne Amerike prema zemljama EU  i dalje prema regionu Zapadnog Balkana.

U okviru predmeta sa dešifrovanim Sky i Anom aplikacijama, na kojem radi Tužilaštvo BiH u saradnji sa partnerskim institucijama iz EU, kao i policijskim agencijama u BiH, ovaj osumnjičeni identifikovan je kao pripadnik organizirane kriminalne grupe, koji se uglavnom nalazi u inostranstvu, gdje koordinira rad osoba uključenih u krijumčarenje opojnih droga, zbog čega je došao u fokus istrage policijskih agencija iz više zemalja.

Tužilaštvo BiH, sa partnerskim institucijama, preduzeće sve potrebne aktivnosti kako bi se u što kraćem roku organizovalo izručenje osumnjičenog u Bosnu i Hercegovinu radi njegovog daljeg krivičnog procesuiranja, saopšteno je iz Tužilštva BiH.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Tatar

08.11.2022 15:43

U RS ili si predsednik ili drogeras

ODGOVORITE
Name

Pero

08.11.2022 15:44

Znaci Bojan Cijetić- pjevać je odradio i ovaj put posao. Trenutno poznat kao Đuro Mutavi ili Bojan Mutavi pjevac

ODGOVORITE
Name

Soko

08.11.2022 15:51

Vidi se po imenu da je to neka opasna familija od davnina, pa ko mu dade ime? Skaljarski klan i Milivoje a joj

ODGOVORITE
Name

Ma kud ovamo

08.11.2022 16:08

Ostavite ga Njemackoj nek mu tamo sude jer ovdje nema sreće dobiće nanogice i branit će se od kuće. Ovo je tamni vilajet od države.

ODGOVORITE
Name

Milivoje

08.11.2022 16:57

Ako ga isporuce u Dodikstan pridonijece da vlada RS ima kvalitet i jos bolje radi za njih

Name

Stanko

08.11.2022 21:30

Pa zoto je uhapšen , jer je hteo tako! On je naredio ovim idiotima da raspišu potjernicu jer ovde neće biti sudjen a ako ga potjera neka druga bagra možda i bude sudjen. Zato je sve insciniro, da uđe kući kao slibodan covjek možda ima i mandat poslanika ? Ja mislim da ima dodo mu je sve sredio.

ODGOVORITE