Ана оплела по Расти: Сви ће сазнати ко је он и за сва злодела које ми је учинио!

Ана Николић и Стефан Ђурић Раста су и након развода остали у добрим односима и то су обоје врло често истицали у медијима, чак су се повремено и појављивали, кад је за тим било потребе.

Забава 07.11.2022 | 18:14
Ана оплела по Расти: Сви ће сазнати ко је он и за сва злодела које ми је учинио!

Све је деловало идилично и бајно, али изгледа да су се појавиле невоље у рају. Према оном што је написала Николићева на Инстаграму, њу је нешто разбеснело па му се обратила претећим тоном.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Овај "велики отац" мораће да сноси консеквенце за сва "злодела" која је урадио мени као мајци. Од данас у лајву иду све истине! - написала је Ана данас.

Након што је Ана Николић на Инстаграму испрозивала бившег супруга, Стефана Ђурића Расту, певачица се сада огласила и детаљније објаснила о чему је реч.

Наиме, Ана је у разговору није крила бес, те у више наврата истакла да више не жели да трпи реперова "злодела", као и да је решила да му једном засвагда стане на пут.

- Ако сам написала злодела, значи злодела! Нећу овако ништа да причам, све ћете сазнати ускоро, да се једном засвагда стави тачка на "великог тату"! На господина "Ристу"! Више ми га је доста и сада ће цела Србија да сазна и ко је он, и шта је он, и где је он, али и шта сам ја, и тако даље... Тренутно немам одговора на сва питања, али смишљам шта ћу урадити да коначно једном и заувек станемо на пут том "великом тати" и тој "мами", која стално није добра мама, па ћемо да видимо ко је мама, а ко тата ове приче, јер ми је више мука - говори Ана Николић.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta

Иначе, како бисмо проверили о чему је реч, контактирали смо Расту:

- У контакту смо колико морамо да будемо. Не бих више ништа коментарисао - рекао је Раста за Курир.

(Курир.рс/Пинк)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Слијепац,

07.11.2022 18:15

Сама појава је за осуду.Све исто раде у принципу на западне дроље.Удају се па посље износе прљави вес у јавност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

07.11.2022 19:22

Па сви знамо ко је овај идиот.. Такви су само за КПД- Забела.

ОДГОВОРИТЕ