Ana oplela po Rasti: Svi će saznati ko je on i za sva zlodela koje mi je učinio!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima i to su oboje vrlo često isticali u medijima, čak su se povremeno i pojavljivali, kad je za tim bilo potrebe.

Zabava 07.11.2022 | 18:14
Ana oplela po Rasti: Svi će saznati ko je on i za sva zlodela koje mi je učinio!

Sve je delovalo idilično i bajno, ali izgleda da su se pojavile nevolje u raju. Prema onom što je napisala Nikolićeva na Instagramu, nju je nešto razbesnelo pa mu se obratila pretećim tonom.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao majci. Od danas u lajvu idu sve istine! - napisala je Ana danas.

Nakon što je Ana Nikolić na Instagramu isprozivala bivšeg supruga, Stefana Đurića Rastu, pevačica se sada oglasila i detaljnije objasnila o čemu je reč.

Naime, Ana je u razgovoru nije krila bes, te u više navrata istakla da više ne želi da trpi reperova "zlodela", kao i da je rešila da mu jednom zasvagda stane na put.

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je dosta i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više muka - govori Ana Nikolić.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta

Inače, kako bismo proverili o čemu je reč, kontaktirali smo Rastu:

- U kontaktu smo koliko moramo da budemo. Ne bih više ništa komentarisao - rekao je Rasta za Kurir.

(Kurir.rs/Pink)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Slijepac,

07.11.2022 18:15

Sama pojava je za osudu.Sve isto rade u principu na zapadne drolje.Udaju se pa poslje iznose prljavi ves u javnost.

ODGOVORITE
Name

Me

07.11.2022 19:22

Pa svi znamo ko je ovaj idiot.. Takvi su samo za KPD- Zabela.

ODGOVORITE