Преминуо усред секса: Саслушана љубавница

Н. Р. (60) чије је тијело пронађено у хостелу у чачанском насељу Алваџиница у четвртак предвече, највјероватније ће сахранити родбина, пошто му је жена у тренутку када је преминуо, боравила у иностранству. Цијели Чачак бруји о несвакидашњем случају који се догодио, а сада су откривени и нови детаљи.

Србија 06.11.2022 | 13:27
Преминуо усред секса: Саслушана љубавница

Како су незванично рекли рођаци мушкарца, неизвјесно је да ли ће жена доћи или не на погреб, пошто ју је вијест затекла током боравка ван земље. Што се тиче млађе дјевојке која је била са њим у тренутку смрти, она је саслушана у полицији, јавља нова.рс.

„Немојте нам стајати на муку, довољно је што је због свега овога пукла брука и у Чачку се данима само о томе говори. Ми припремамо његову сахрану, не знамо да ли ће сахрани присуствовати супруга, јер је ова вијест затекла у иностранству. Вјерујемо да је све ово погодило. Притом трпимо и велики притисак породице млађе жене с којом је био у хостелу, јер су овом срамотом трајно растурене двије породице“, каже рођак преминулог мушкарца.

Он каже да су у овом догађају сви љути и да бијес пршти на све стране, почев од најближих преминулог, па до породице млађе жене, љубавнице.

„Највећа је мука што је Чачак мали град и сви се познају. Рођак је био угледни привредник, донатор, важио је за породичног човјека. О млађој жени не желим ни да коментаришем, кажу да има мужа и дјецу. Питајте њу за изјаву, сви знамо ко је она“, рекао је рођак мушкарца за Курир.

Незванично, млађа жена је саслушана у станици полиције Полицијске управе у Чачку на околности овог догађаја. Њена породица је упозната са већином детаља који су везани за овај случај. Из истраге кажу да за сада нема елемената њене одговорности. У Вишем јавном тужилаштву су нам рекли да је ријеч о задесној смрти мушкарца.

Са друге стране, како преноси Блиц, мушкарац који је умро у хотелу у чачанском насељу Алваџиница у четвртак предвече имао је проширену трбушну аорту, висок притисак, а прије десет година преживио је мождани удар. Такођер је 2012. имао мождани удар од којег се опоравио, међутим, 2021. године приликом љекарског прегледа установљено је да има проширену трбушну аорту због које је морао да оде на интервенцију, међутим, није желио да то уради, а поред тога је имао и висок притисак.

Подсјећамо, кобног дана преминули је био у хотелској соби са млађом женском особом. Незванично је преминуо усљед срчаног удара. Полиција је у соби хостела пронашла чашу до пола напуњену водом и прашкасту материју непознатог садржаја, за коју се претпоставља да је ерективни стимуланс. Када су екипе Хитне помоћи и полиције дошли на лице мјеста мушкарац је већ био без виталних знакова живота. Покушај реанимације је био безуспјешан. Млађа жена са којом је био, није затечена на лицу мјеста.

(нова.рс)

(Фото: Схуттерстоцк)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

007

06.11.2022 12:33

То је што се зна, а шта се све не зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видиш

06.11.2022 12:41

Када Човјек умре за воланом или за Кафанским столом, то је у реду, а када умре за вријеме секса и ако се ради о хетеросексуалцима, то је одмах нешто ненормално ! Шта има везе ако има 60 година, и даље је сексуално активан ! Ако Супруга више није била заинтересована за секс, логично да је шврљао са стране ! Сасвим нормалне ствари, а да, ми овде нисмо нормални ! Ако би могао да бирам начин на који да умрем, ово би био један од начина, а умријети се мора, свакако, нико од нас не зна, када, гдје и како !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ето видиш

06.11.2022 13:07

Радо би ти умро тако да имаш кога да отресеш! Али кад немаш

Name

Директ

06.11.2022 14:33

60 година, нарусено здравље, висок притисак и средство за потенцију. У таквом стању, сваки покрет мозе бити опасан по здравље.

Name

Урке

06.11.2022 12:42

Љубав је цудо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луција

06.11.2022 13:01

Ово је швалерација. Нема везе с љубављу. Свеједно, мени је жао. Саучешће породици!

Name

Копривица

06.11.2022 13:30

Супер коментар, браво!

Name

ВОДИТЕ ЉУБАВ, А НЕ РАТ!

06.11.2022 12:59

Ако постоји лијепа смрт, то је на овај начин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђеронимо

06.11.2022 15:12

Свршио пре времена ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2022 17:26

? ? саучешће љубавници

Name

Зворник Цитy

06.11.2022 18:58

Курвалук ништа друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

07.11.2022 19:24

Браво јуначино,,боље је умријети на њој него у старачком дому.

ОДГОВОРИТЕ