Дарко признао: Све сам бивше варао са Каћом!

Певач Дарко Лазић и његова девојка Катарина озваничили су везу после неколико месеци, а фолкер је сада у ексклузивној исповести први пут проговорио о томе колико дуго се познају, те и да је све бивше партнерке варао с њом!

Забава 04.11.2022 | 16:38
Дарко признао: Све сам бивше варао са Каћом!

Дарко каже да с Каћом никада и није прекидао контакт иако је био с другим женама.

Darko Lazić
фото: Принтсцреен/Инстаграм, Немања Николић

- Катарина и ја се познајемо 13 година, давно смо били у вези и увек смо се поштовали. Били смо у контакту, виђали се и пили пиће, тако да је увек у мом животу. Ја се заправо никад нисам ни одљубио од Каће, само смо се разишли јер није било право време за нас. У том смислу сам увек све друге варао с њом. Она је имала своју везу и брак, после се развела, исто као и ја, и зашто да не будемо заједно? Сматрам да је боље да човек сачека да сазри. Мислим да смо тек сад прошли све и можемо да уживамо заједно до краја живота - прича Дарко и наставља:

- Имам двоје деце из својих веза с бившим женама и то је лепо. Деца су најлепша ствар и никад не бих поништио све оно из прошлости иако са женама није успело. Мој живот је такав какав је, сад имам 31 годину и имам потребу да се коначно смирим.

Лазић тврди да тек сада осећа искрену заљубљеност према жени и да су му се све претходне везе дешавале у периоду кад није био спреман да се посвети на прави начин.

- Први пут се осећам да сам стварно заљубљен. Раније сам само мислио да је тако, али сам заправо био незрео и нисам то схватао на прави начин. Боли ме уво како ће бивше да протумаче ово што сам рекао. О њима све најлепше. Тако је, како је и нећу да се фолирам, а њима се извињавам. Кад човек осети праву љубав, никоме се не правда. Каћа је старија од мене, нема нико од нас више времена за грешке. Мене брига и за то да ли моји код куће прихватају Каћу. Не живе они с њом него ја, али, искрен да будем, и они је сви воле. Познају је исто колико и ја и сви су нам ветар у леђа - каже певач.

Катарина: Не сметају ми Даркови пороци

Darko Lazić
фото: Принтскрин/Инстаграм

Даркова девојка Катарина каже да му не смета ни његова прошлост ни пороци које има с времена на време, те тврди да се он у последње време променио набоље.

- Дарко је мени исти откад смо се упознали, али јесте сазрео и променио се у том смислу. Нисам се плашла да уђем у везу с њим јер је то стара љубав. Мозак на пашу, уживам с Дарком и не обазирем се на то шта људи около причају о нама. Нисам љубоморна чак ни на то што се Дарко чује повремено с Аном и Марином јер знам да је то све само око деце. Зашто да имам нешто против? Да су ваљале те везе, трајале би, овако ништа. Не плашим се да ће икад да се врати некој од њих. Моји њега познају одавно, сви га воле и никад нико није рекао ружну реч за њега, као и његови код куће за мене. То довољно говори о поштовању - рекла је она.

(Курир.рс/Република/С.Телеграф)

 

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

каћа

04.11.2022 19:34

,,мој мали је опасан,,

ОДГОВОРИТЕ