Младен Совиљ гост на Ацином концерту: Вечерас се уживо снима филм о певачу!

Све је спремно за спектакл Аце Лукаса у Штарк арени. Певач данас прославља 54. рођендан и тим поводом је већ традиционално организовао највећу журку на Балкану.

Забава 03.11.2022 | 18:59
Младен Совиљ гост на Ацином концерту: Вечерас се уживо снима филм о певачу!

Лукас је овога пута одлучио да има само једног госта - глумца Младена Совиља, који у филму и серији о <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3983051/младен-совиљ-игра-ацу-лукаса-у-филму-кафана-на-балкану" таргет="_бланк" рел="ноопенер">певачевом животу "Кафана на Балкану” тумачи управо фолк звезду. Он ће сести за клавир и извести неколико нимера, а све то ће бити екранизовано. <див цласс="адс">  <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/11/01/13/3232096_xxxxx01-неwс1-немања-николиц_фф.јпг?вер=1667475019" алт="Аца Лукас" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Публика ће бити део фима и серије и ово се први пут догађа. Осим Совиља, других гостију неће бити. Лукас жели да свој рођендан прослави са својом публиком. Певаће и старе и нове хитове - каже продуцент Саша Мирковић, који са својом Хајп продукцијом организује још два спектакла, концерте Мирослава Илића и Ероса Рамацотија.

- Пресрећан сам због свих успеха које постижемо. Дуго је владао монопол једне продукцијске куће и доласком Хајп продукције то је престало. Срећан сам што ћемо 10. децембра у Арени славити пола века каријере Мирослава Илића и његов рођендан, као и што ће у Београду 21. априла 2023. наступити Ерос Рамацоти - завршава Мирковић.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар