Џиновски питон од 6 метара прогутао жену!

Жену у индонезијској провинцији Јамби убио је и прогутао је џиновски питон, према локалним извештајима. Јахрах (54), која је радила као радница на плантажи гуме стигла је на посао на плантажу гуме у недељу ујутро.

Занимљивости 03.11.2022 | 15:33
Џиновски питон од 6 метара прогутао жену!

Недуго затим пријављен је нестанак након што се те ноц́и није вратила кући, а групе за потрагу су послате да је пронађу. Дан касније сељани су пронашли питона са нечим што је изгледало као велики стомак.

Мештани су касније убили питона и пронашли њено тело унутра.

“Жртва је пронађена у стомаку змије-питона“, рекао је локалним медијима шеф полиције Бетара Џамби АКП С Харефа, додајуц́и да се чинило да је њено тело било углавном нетакнуто када је пронађено.

 

Рекао је да је супруг жртве у недељу увече пронашао део њене одец́е и алата које је користила на плантажи гуме, што га је навело да позове групу за потрагу пренео је вест <а хреф="хттпс://www.ббц.цом/неwс/wорлд-асиа-63396954">ББЦ

Након што је змија дуга 6,71 цм примец́ена у понедељак, мештани су је ухватили и убили како би потврдили идентитет жртве.

Питони гутају храну целу. Њихове чељусти су повезане веома флексибилним лигаментима тако да се могу растегнути око великог плена.

Један стручњак је раније рекао за ББЦ да питони обично једу пацове и друге животиње, “али када достигну одређену величину, скоро да се више не замарају пацовима јер калорије нису вредне тога”.

“У суштини, они могу да буду онолико велики колико је њихов плен“, рекла је Мери-Рут Лоу, тада службеница за заштиту и истраживање у Мандаи Вилдлифе Гроуп.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар