Фасада пала на бебу у центру Београда, колица јој спасила живот

Беба стара свега пет месеци повређена је данас у Кнез Михаиловој улици када се на колица обрушио део фасаде једне зграде.

Србија 29.10.2022 | 17:28
Фасада пала на бебу у центру Београда, колица јој спасила живот

Дете је задобило повреде главе и хитно је превезено у Ургентни центар.

 
- Мајка и отац су са бебом улазили у пасаж кад се обрушила фасада. Било је стравично, то је тако пукло. Комад је ударио дете у главу, мајка му је вадила шут из уха - објашњава за Телеграф.рс радница локала у пасажу где се несрећа догодила.
 
Како додаје, било је питање момента када ће фасада да отпадне и рекла да су комшије пријављивале јер су падале цигле.
И радници у локалу страхују за своју безбедност.
 

- Скоро сам изнајмила локал, увек с опрезом излазим напоље. Бојим се да изађем да почистим овај шут испред. Питање је када ће опет да падне на неког, па да буде кобно. Хвала Богу па је дете живо - каже наша саговорница.

Како сазнајемо, зграда је стамбено-пословни простор и датира из 1938. године.

Они који су се затекли на лицу места кажу да ко зна шта би било да дете није било у колицима.

Напољу су се окупили потресени станари и пролазници, који су бесни јер су више пута упозоравали да може овако нешто да се догоди.

На лицу места су и припадници полиције који врше увиђај, а сада је постављена и трака око објекта, како не би могло да се пролази.

(Телеграф.рс)

(Фото: Телеграф.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мирослав

29.10.2022 16:48

Одговорни су власници, они морају сносити сваку одговорност. Имати знаци и одрзавати, а не угрозавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мирославе

29.10.2022 17:22

Ниси ни ти сколу волио пуно, лма ли Бг инспекцију,ком.полицију, а град је дузан да се брине о својој главној улици,јер је то слика БГ

Name

Мики

29.10.2022 18:59

Каква инспекција какви бакраци, власник треба да одрзава своју имовину, а инспекција да казњава овакве власнике.Медјутим да су га казнили одма би се сви дигли куку јој како само казњавају јадни народ итд.Не мозес народу угодити како год.Да је у иностранству дебелу казну би попио власник, а ако нема да плати одузети имовину.

Name

Мирослав

29.10.2022 23:32

Ре, Тако је било у време Броза, све је било "насе". А сад све има власника, а власник мора има и одговорност до свог власниства. Његово власниство не сме угрозавати околину, људе и тудје власниство. Ми смо од деведесете, као у капитализму, тако се прица а како се понаса?

Name

А

30.10.2022 07:50

Незнам како је у Бг то рјесено, у БЛ постоје ЗЕВ, ено нпр. у Зг постоји ком.предузеце којем власници плацају одрзавање зграда, по мени је глупо да станари воде рацуна о изгледу зграде, поготово кнез Михајлове,ееј

ОДГОВОРИТЕ