Бијељина: Одузет сканк, једно лице ухапшено

Током јучерашњег дана, припадници Полицијске управе на подручју града Бијељина пронашли су лабораторију за узгој и производњу опојне дроге. Том приликом одузета је већа количина опојне дроге сканк.

Република Српска 27.10.2022 | 11:18
Бијељина: Одузет сканк, једно лице ухапшено

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бијељина, у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС, на подручју града Бијељина пронашли су лабораторију за вјештачки узгој и производњу опојне дроге сканк, са опремом и дијеловима опреме у виду карбон  филтера, вентилатора, пумпе за воду, лампе за освјетљење, те већа количина материје за прихрану биљака, као и већи број саксија са биљним материјама које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу сканк, у укупној тежини од 18.730 грама.

Уз наредбе Основног  и окружног суда у Бијељини извршене су активности на документовању кривичног дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога и том приликом је пронађено и одузето још два пакета укупне тежине 10.300 грама са садржајем биљне материје.

Током реализације и криминалистичке обраде извршене су радње претреса на подручју града Бијељина на четири локације приликом које је одузето више мобилних телефона, једно возило, један мотоцикл, један пиштољ и више комада муниције.

Једно лице је ухапшено и биће предато уз извјештај о почињеном кривичном дјели у надлежност окружног Тужилаштва”, рекао је Срђан Гајић, начелник Сектора криминалистичке полиције ПУ Бијељина.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пр

27.10.2022 10:18

Опет удар на ситног пољопривредног произвођача!

ОДГОВОРИТЕ