Bijeljina: Oduzet skank, jedno lice uhapšeno

Tokom jučerašnjeg dana, pripadnici Policijske uprave na području grada Bijeljina pronašli su laboratoriju za uzgoj i proizvodnju opojne droge. Tom prilikom oduzeta je veća količina opojne droge skank.

Republika Srpska 27.10.2022 | 11:18
Bijeljina: Oduzet skank, jedno lice uhapšeno

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, na području grada Bijeljina pronašli su laboratoriju za vještački uzgoj i proizvodnju opojne droge skank, sa opremom i dijelovima opreme u vidu karbon  filtera, ventilatora, pumpe za vodu, lampe za osvjetljenje, te veća količina materije za prihranu biljaka, kao i veći broj saksija sa biljnim materijama koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu skank, u ukupnoj težini od 18.730 grama.

Uz naredbe Osnovnog  i okružnog suda u Bijeljini izvršene su aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i tom prilikom je pronađeno i oduzeto još dva paketa ukupne težine 10.300 grama sa sadržajem biljne materije.

Tokom realizacije i kriminalističke obrade izvršene su radnje pretresa na području grada Bijeljina na četiri lokacije prilikom koje je oduzeto više mobilnih telefona, jedno vozilo, jedan motocikl, jedan pištolj i više komada municije.

Jedno lice je uhapšeno i biće predato uz izvještaj o počinjenom krivičnom djeli u nadležnost okružnog Tužilaštva”, rekao je Srđan Gajić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Пр

27.10.2022 10:18

Опет удар на ситног пољопривредног произвођача!

ODGOVORITE