ЦГ: Притвореник из Србије смртно страдао у затвору

 - Притвореник из Србије чији су иницијали М.М. /65/ преминуо је данас у Клиничком центру Црне Горе, у који је превезен након што је пронађен у бесвјесном стању у истражном затвору у Подгорици, саопштила је Управа за извршење кривичних санцкија Црне Горе.

Регион 24.10.2022 | 17:31
ЦГ: Притвореник из Србије смртно страдао у затвору

Он је био смјештен у соби у којој је било седам притвореника. Пронађен је у бесвјесном стању у тоалету након што је примијећено да се тамо дуго задржао.

Један од тројице који су остали у соби у вријеме предвиђено за боравак на отвореном био је и М.М. који је отишао у тоалет.

Након што је пронађен, одмах је услиједила брза интервенција медицинског особља Сектора за здравствену заштиту УИКС-а, а потом и транспорт у Клинички центар, наведено је у саопштењу.

О наведеном је обавијештена Управа полиције и остале надлежне инситуције с циљем предузимања радњи из њихове надлежности, те утврђивања тачног узрока смрти овог лица, преноси Срна.

Подгоричке Вијести наводе, позивајући се на незваничне изборе, да је притвореник М.М. (65), држављанин Србије, починио самоубиство у истражном затвору.

(БН Фото: Вијести.ме/ Борис Пејовић) 

Коментари / 0

Оставите коментар