CG: Pritvorenik iz Srbije smrtno stradao u zatvoru

 - Pritvorenik iz Srbije čiji su inicijali M.M. /65/ preminuo je danas u Кliničkom centru Crne Gore, u koji je prevezen nakon što je pronađen u besvjesnom stanju u istražnom zatvoru u Podgorici, saopštila je Uprava za izvršenje krivičnih sanckija Crne Gore.

Region 24.10.2022 | 17:31
CG: Pritvorenik iz Srbije smrtno stradao u zatvoru

On je bio smješten u sobi u kojoj je bilo sedam pritvorenika. Pronađen je u besvjesnom stanju u toaletu nakon što je primijećeno da se tamo dugo zadržao.

Jedan od trojice koji su ostali u sobi u vrijeme predviđeno za boravak na otvorenom bio je i M.M. koji je otišao u toalet.

Nakon što je pronađen, odmah je uslijedila brza intervencija medicinskog osoblja Sektora za zdravstvenu zaštitu UIКS-a, a potom i transport u Кlinički centar, navedeno je u saopštenju.

O navedenom je obaviještena Uprava policije i ostale nadležne insitucije s ciljem preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti, te utvrđivanja tačnog uzroka smrti ovog lica, prenosi Srna.

Podgoričke Vijesti navode, pozivajući se na nezvanične izbore, da je pritvorenik M.M. (65), državljanin Srbije, počinio samoubistvo u istražnom zatvoru.

(BN Foto: Vijesti.me/ Boris Pejović) 

Komentari / 0

Ostavite komentar