Најважније је да сачувамо јединство и мир

Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм профилу.

Србија 23.10.2022 | 10:27
Најважније је да сачувамо јединство и мир

Он је објавио један врло занимљив видео, који се односи на сва дешавања протекле недеље.

"Током недеље за нама, заједно смо се радовали успесима наших спортиста, Србија нам је пред очима наставила да расте и да се гради, планирали смо даљу сарадњу са страним инвеститорима, разговарали о јачању добросуседских односа и још једном честитали нашим јунацима, ослободиоцима Београда, на свему што су учинили да би ми данас живели у миру и били своји на своме.

Наши преци су нам у аманет оставили да чувамо тај мир, да чувамо Србију и српски народ и то је једина политика и истина коју од мене чују сви који су долазили, инсистирали или ће тражити да разговарају о будућности наше земље.

И зато у данима када притисци на Србију расту, за нас је најважније да сачувамо јединство и стабилност, да водимо рачуна о државним интересима, да се држимо истине и права и да никада и никоме не дозволимо да доведе у питање српски образ, суверенитет и слободарски дух", стоји у опису.

(Б92 Фото: Принтсцреен) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ре

23.10.2022 09:11

Твој бурле вишегодишњи сарадник, губљењем власти направиће зло у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

23.10.2022 09:36

ЦУТАЊЕ НИЈЕ БЕЗ ВЕЗЕ СВЕ ВИСЕ И ВИСЕ ДОЛАЗИМО ДО СПОЗНАЈЕ ДА ЗА ИЗБОРЕ МУК И ТИСИНА НЕСТО ГОВОРИ.ТО ЈЕ ВЈЕРОВАТНО ЊИХОВ ДОГОВОР ДА НИСТА НЕ ГОВОРЕ.РАЦУНИ СЕ НЕ ПОЛАЗУ РАДИ КО СТА ХОЦЕ.НИКАД БОЉЕ У ГОРА ВРЕМЕНА.НОВАЦ ЈЕ У ОПТИЦАЈУ.МНОГО ИХ ЈЕ У СРБИЈИ ИЗ РС ДА БИ БИЛО ДРУГАЦИЈЕ КОЈИ ЗИВЕ КАО РОК ФЕЛЕРИ .ОДАКЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шејтан

23.10.2022 11:35

Ма какви ,најважније је сачувати фотељу и бити власт бар 30 год као Милорад.Будимо искрени..А то се постиже плашењем народа ,држат га у страху и онда се наметати као једини спасилац па да те гледају као Христа док ломи погачу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре шејтан

23.10.2022 13:10

Браво за коментар

Name

"

23.10.2022 15:18

КОЈА БУДАЛА ЈОШ МОЖЕ МИСЛИТИ НЕШТО ДОБРО О ДОДИКУ. ДЕЗЕРТЕР, ШВЕРЦЕР У РАТУ И ПРИМАО ОД ХВО ПЛАТУ. У РАТУ. ПИСАЛИ СУ ОНИ КОЈИ ЗНАЈУ. ПОКРАО, ЗАВАДИО, РАСЕЛИО. ЛАЖИ НА РТРС, КОЈУ ПЛАЋАЈУ ГРАЂАНИ. ПРОДАЛИ СУ СВОЈУ ПРОФЕСИЈУ. СИРОТИЊА ДРЖИ ДО ЧАСТИ И ОБРАЗА, А ТОЛИКО ШКОЛОВАНИХ АКАДЕМСКИ ОБРАЗОВАНИХ, ПРАВНИКА, СУДИЈА, ТУЖИЛАЦА, И ЈОШ МНОГИ. ПОГНУЛИ ГЛАВУ. СРЕЋА ИМА ПАМЕТНА ОПОЗИЦИЈА И И ВУКАН, НАРОДНИ ТРИБУН. КАО МНОГИ У ПРОШЛОСТИ. ИСТИНА ЋЕ ПОБИЈЕДИТИ.

ОДГОВОРИТЕ