Najvažnije je da sačuvamo jedinstvo i mir

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu.

Srbija 23.10.2022 | 10:27
Najvažnije je da sačuvamo jedinstvo i mir

On je objavio jedan vrlo zanimljiv video, koji se odnosi na sva dešavanja protekle nedelje.

"Tokom nedelje za nama, zajedno smo se radovali uspesima naših sportista, Srbija nam je pred očima nastavila da raste i da se gradi, planirali smo dalju saradnju sa stranim investitorima, razgovarali o jačanju dobrosusedskih odnosa i još jednom čestitali našim junacima, oslobodiocima Beograda, na svemu što su učinili da bi mi danas živeli u miru i bili svoji na svome.

Naši preci su nam u amanet ostavili da čuvamo taj mir, da čuvamo Srbiju i srpski narod i to je jedina politika i istina koju od mene čuju svi koji su dolazili, insistirali ili će tražiti da razgovaraju o budućnosti naše zemlje.

I zato u danima kada pritisci na Srbiju rastu, za nas je najvažnije da sačuvamo jedinstvo i stabilnost, da vodimo računa o državnim interesima, da se držimo istine i prava i da nikada i nikome ne dozvolimo da dovede u pitanje srpski obraz, suverenitet i slobodarski duh", stoji u opisu.

(B92 Foto: Printscreen) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Re

23.10.2022 09:11

Tvoj burle višegodišnji saradnik, gubljenjem vlasti napraviće zlo u RS.

ODGOVORITE
Name

BOBA

23.10.2022 09:36

CUTANJE NIJE BEZ VEZE SVE VISE I VISE DOLAZIMO DO SPOZNAJE DA ZA IZBORE MUK I TISINA NESTO GOVORI.TO JE VJEROVATNO NJIHOV DOGOVOR DA NISTA NE GOVORE.RACUNI SE NE POLAZU RADI KO STA HOCE.NIKAD BOLJE U GORA VREMENA.NOVAC JE U OPTICAJU.MNOGO IH JE U SRBIJI IZ RS DA BI BILO DRUGACIJE KOJI ZIVE KAO ROK FELERI .ODAKLE.

ODGOVORITE
Name

Šejtan

23.10.2022 11:35

Ma kakvi ,najvažnije je sačuvati fotelju i biti vlast bar 30 god kao Milorad.Budimo iskreni..A to se postiže plašenjem naroda ,držat ga u strahu i onda se nametati kao jedini spasilac pa da te gledaju kao Hrista dok lomi pogaču

ODGOVORITE
Name

Re šejtan

23.10.2022 13:10

Bravo za komentar

Name

"

23.10.2022 15:18

KOJA BUDALA JOŠ MOŽE MISLITI NEŠTO DOBRO O DODIKU. DEZERTER, ŠVERCER U RATU I PRIMAO OD HVO PLATU. U RATU. PISALI SU ONI KOJI ZNAJU. POKRAO, ZAVADIO, RASELIO. LAŽI NA RTRS, KOJU PLAĆAJU GRAĐANI. PRODALI SU SVOJU PROFESIJU. SIROTINJA DRŽI DO ČASTI I OBRAZA, A TOLIKO ŠKOLOVANIH AKADEMSKI OBRAZOVANIH, PRAVNIKA, SUDIJA, TUŽILACA, I JOŠ MNOGI. POGNULI GLAVU. SREĆA IMA PAMETNA OPOZICIJA I I VUKAN, NARODNI TRIBUN. KAO MNOGI U PROŠLOSTI. ISTINA ĆE POBIJEDITI.

ODGOVORITE