Руски изасланик Александар Грушко боравио у Београду

-- Заменик руског министра спољних послова каже да свака влада која се руководи националним интересима нец́е вршити политички харакири увођењем санкција Русијо.

Свијет 18.10.2022 | 08:08
Руски изасланик Александар Грушко боравио у Београду

Александар Грушко је током посете Београду састао са председником Србије Александром Вучиц́ем, као и са министрима спољних и унутрашњих послова Николом Селаковиц́ем и Александром Вулином.

Како каже за Спутњик, циљ његове посете био је да обави консултације с руководством Србије.

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Адвокат

18.10.2022 06:30

Бетонирање Срба и Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2022 06:51

Је..те се и ви и Америка и ЕУ о свом трошку. Не увлачите Србију у говна. И не препуцавајте се преко српског народа. Нисмо више луди да гинемо ни за кога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

18.10.2022 06:58

И окупација туђе територије није легитимна.Ни убијање цивила није легитимно.ни ракетирање цивилне инфраструктуре није легитимно.Санкције су легитимне јер су уведене због тих русских нелегитимних поступака..Шта може понудит руссија србији??плин??нафту??новац??отворит фабрике??ништа..видимо шта су урадили од рафинерија,жељезара по србији.плин и нафту им немогу испоручит јер неграниче сацсрбијом.фабрике би себи отворили да могу,а не србији..дакле,најурите тај олош назад у србију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2022 08:57

Бас си будала.

Name

Младен

18.10.2022 08:37

Србија мора да води бригу о себи .Кад је Србија ратовала задњи рат ,бранила се и била бомбардована нема помоћи од Руса.Није било Грушкана..Није било Грушкана ни кад је био мартовски погром на Косову..Кад је НАТО бомбардовао Србију Грушкан брисао америчким официрима дурбине кад су из Москве надгледали НАТО ударе..Русија дала Косово за Крим па су зато амерички официри били у Москви да прате да ли Русија потује договор.Русија испоштовала ,предала Косово,дала Ђукановићу 300 милиона да одвоји Црну Гору од Србије да и њу преда Америци ..И Црна Гора је у договору .Вјероватно за ДНР и ЛНР ..Рат у Украјини је масло Америке и Русије,заједничко масло..Да изгине и народа ,народило се 10 милијарди..Очекујмо рат у Индонезији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

каја

18.10.2022 12:02

Србија је битна Русији и Америци ко лањски снијег! Амери ето узели Косово јер је ту највеце налазисте нафте на свијету. (како си то заборавио) Како си заборавио оно сто је прије Косова било у БиХ, гдје Србија наравно није ратовала, али је осудјена! (како си то заборавио). Како си Милосевица и његову мирољубивост заборавио? (а сви Срби стајали иза њега, барем једно вријеме). Србију води група мафијаса који се крију иза национализма и назалост типицног на Балкану, неписмености свог народа! Вуциц = Додик и обратно, па замал људи висе не отварају сваки јавни WЦ само да се мало усликају за новине. Иако ни један ни други немају ниста с инвестицијама нити парламентом. Срби су изгубљен и збуњен народ као и вецина на Балкану!

Name

МИЛОРАД

18.10.2022 09:09

ИЛЕГАЛНО... ДА ЗАПАД НЕ САЗНА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

18.10.2022 11:49

Гдје ћеш то доказати људима овдје. То има интелигенцију на нивоу малог дјетета, даш им чоколаду, они пресрећни. Овдје само диктатура и криминал пролазе, зато нам је се и тешко одвојити од Русије.

Name

Мирослав

18.10.2022 11:41

Па шта што је дошао? У Београд долазе и ови са запада, често без позива, или се сами позову, а гледали смо како долазе и са бомбардерима, разарају, убијају, пале. Довољно је гадљиво слушати причу неких амбасадора у држави Србији, прекораче дипломатско понашање и то без последица. Све те лепо треба замолити да напусте државу, или да се придржавају дипломатских правила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Процитао само наслов

18.10.2022 18:10

Добро досао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбује добровиљце?

19.10.2022 10:23

Неће мањине у Русији да гину бадава а московљане И светопетровце ни не позивају. Зато су се окренули "браћи" Србима! Прије двије седмице двојица Таџика убили 29 војника у бази за регрутацију јер је неки Рус, командант, увриједио ислам. Хоће помоћ муслимана а овамо их вријеђају? Добили су шта су заслужили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха, ха, ха

19.10.2022 11:51

Јеси ли ту вијест сазнао на Ал дзазири или Н1? Види се да си паметан!