Ruski izaslanik Aleksandar Gruško boravio u Beogradu

-- Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova kaže da svaka vlada koja se rukovodi nacionalnim interesima neće vršiti politički harakiri uvođenjem sankcija Rusijo.

Svijet 18.10.2022 | 08:08
Ruski izaslanik Aleksandar Gruško boravio u Beogradu

Aleksandar Gruško je tokom posete Beogradu sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i sa ministrima spoljnih i unutrašnjih poslova Nikolom Selakovićem i Aleksandrom Vulinom.

Kako kaže za Sputnjik, cilj njegove posete bio je da obavi konsultacije s rukovodstvom Srbije.

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Advokat

18.10.2022 06:30

Betoniranje Srba i Srbije

ODGOVORITE
Name

Re

18.10.2022 06:51

Je..te se i vi i Amerika i EU o svom trošku. Ne uvlačite Srbiju u govna. I ne prepucavajte se preko srpskog naroda. Nismo više ludi da ginemo ni za koga.

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

18.10.2022 06:58

I okupacija tuđe teritorije nije legitimna.Ni ubijanje civila nije legitimno.ni raketiranje civilne infrastrukture nije legitimno.Sankcije su legitimne jer su uvedene zbog tih russkih nelegitimnih postupaka..Šta može ponudit russija srbiji??plin??naftu??novac??otvorit fabrike??ništa..vidimo šta su uradili od rafinerija,željezara po srbiji.plin i naftu im nemogu isporučit jer negraniče sacsrbijom.fabrike bi sebi otvorili da mogu,a ne srbiji..dakle,najurite taj ološ nazad u srbiju

ODGOVORITE
Name

Re

18.10.2022 08:57

Bas si budala.

Name

Mladen

18.10.2022 08:37

Srbija mora da vodi brigu o sebi .Kad je Srbija ratovala zadnji rat ,branila se i bila bombardovana nema pomoći od Rusa.Nije bilo Gruškana..Nije bilo Gruškana ni kad je bio martovski pogrom na Kosovu..Kad je NATO bombardovao Srbiju Gruškan brisao američkim oficirima durbine kad su iz Moskve nadgledali NATO udare..Rusija dala Kosovo za Krim pa su zato američki oficiri bili u Moskvi da prate da li Rusija potuje dogovor.Rusija ispoštovala ,predala Kosovo,dala Đukanoviću 300 miliona da odvoji Crnu Goru od Srbije da i nju preda Americi ..I Crna Gora je u dogovoru .Vjerovatno za DNR i LNR ..Rat u Ukrajini je maslo Amerike i Rusije,zajedničko maslo..Da izgine i naroda ,narodilo se 10 milijardi..Očekujmo rat u Indoneziji .

ODGOVORITE
Name

kaja

18.10.2022 12:02

Srbija je bitna Rusiji i Americi ko lanjski snijeg! Ameri eto uzeli Kosovo jer je tu najvece nalaziste nafte na svijetu. (kako si to zaboravio) Kako si zaboravio ono sto je prije Kosova bilo u BiH, gdje Srbija naravno nije ratovala, ali je osudjena! (kako si to zaboravio). Kako si Milosevica i njegovu miroljubivost zaboravio? (a svi Srbi stajali iza njega, barem jedno vrijeme). Srbiju vodi grupa mafijasa koji se kriju iza nacionalizma i nazalost tipicnog na Balkanu, nepismenosti svog naroda! Vucic = Dodik i obratno, pa zamal ljudi vise ne otvaraju svaki javni WC samo da se malo uslikaju za novine. Iako ni jedan ni drugi nemaju nista s investicijama niti parlamentom. Srbi su izgubljen i zbunjen narod kao i vecina na Balkanu!

Name

MILORAD

18.10.2022 09:09

ILEGALNO... DA ZAPAD NE SAZNA...

ODGOVORITE
Name

RS

18.10.2022 11:49

Gdje ćeš to dokazati ljudima ovdje. To ima inteligenciju na nivou malog djeteta, daš im čokoladu, oni presrećni. Ovdje samo diktatura i kriminal prolaze, zato nam je se i teško odvojiti od Rusije.

Name

Miroslav

18.10.2022 11:41

Pa šta što je došao? U Beograd dolaze i ovi sa zapada, često bez poziva, ili se sami pozovu, a gledali smo kako dolaze i sa bombarderima, razaraju, ubijaju, pale. Dovoljno je gadljivo slušati priču nekih ambasadora u državi Srbiji, prekorače diplomatsko ponašanje i to bez posledica. Sve te lepo treba zamoliti da napuste državu, ili da se pridržavaju diplomatskih pravila.

ODGOVORITE
Name

Procitao samo naslov

18.10.2022 18:10

Dobro dosao!

ODGOVORITE
Name

Vrbuje dobroviljce?

19.10.2022 10:23

Neće manjine u Rusiji da ginu badava a moskovljane I svetopetrovce ni ne pozivaju. Zato su se okrenuli "braći" Srbima! Prije dvije sedmice dvojica Tadžika ubili 29 vojnika u bazi za regrutaciju jer je neki Rus, komandant, uvrijedio islam. Hoće pomoć muslimana a ovamo ih vrijeđaju? Dobili su šta su zaslužili!

ODGOVORITE
Name

Ha, ha, ha

19.10.2022 11:51

Jesi li tu vijest saznao na Al dzaziri ili N1? Vidi se da si pametan!